Call centar Poslovnog savjetnika-stručnjaci Poslovnog savjetnika odgovaraju

Pretplatnicima Poslovnog savjetnika na raspolaganju su putem telefona porezni i pravni stručnjaci koji dnevno odgovore na oko 200 stručnih upita pretplatnika naše medijske grupacije

U sklopu medijske grupacije Business Media Group (www.business-media-group.com), izdavača mjesečnika Poslovni savjetnik formiran je sektor konzultantske službe koji telefonskim putem rješava poslovne izazove čitatelja iz područja fianncija i prava. Dnevno odgovorimo na oko dvjesto telefonskih upita pretplatnika svih naših poslovnih izdanja (Poslovni savjetnik, Udruga.hr, Računovodstvo i porezi u praksi, Propisi.hr).

Vlasnik ste tvrtke/obrta ili ste manager u tvrtki, želite pokrenuti vlastiti biznis, imate situaciju za koju niste sigurni kako je riješiti, Imate financijskih ili pravnih nedoumica, želite pojašnjenje novog zakona? Nedoumice iz radnih odnosa? Želite odgovor na konkretan problem iz područja financija, prava i radnih odnosa?

Naši konzultanti mogli bi znati odgovore na vaša pitanja. Pozivamo vas na telefonske konzultacije s našim stručnjacima iz područja prava, financija i radnih odnosa.

Pretplatiti se možete putem linka:

http://www.poslovni-savjetnik.com/narudzbenica-mjesecnika-poslovni-savje...

U cijenu godišnje pretplate od samo 195,00 kn (PDV uračunat) na tiskano izdanje časopisa dobivate:

12 brojeva tiskanog izdanja mjesečnika Poslovni savjetnik,

  • dostava časopisa na željenu adresu,
    korištenje call centra u sklopu kojeg stručnjaci odgovaraju na pitanja pretplatnika iz područja financija, prava i radnih odnosa. NAPOMENA: NE ODGOVARAMO na pitanja iz područja računovodstva, npr. knjiženja u glavnoj knjzi, te na pitanja vezano uz popunjavanje raznih poreznih obrazaca. Na takva pitanja dajemo konzultacije u okviru pretplate na časopis "Računovodstvo i porezi u praksi".

Call centar možete koristiti dva dana u tjednu, ponedjeljkom i petkom, na posebnom broju telefona uz jedinstveni tajni pretplatnički PIN koji se nalazi na vašem R1 računu za uplaćenu godišnju pretplatu na Poslovni savjetnik.

Dodatne informacije vezano uz pretplatu na Poslovni savjetnik možete dobiti na brojevima telefona 01 49 21 742 i 01 49 21 737 ili na e mail info@poslovni-savjetnik.com

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox