The Luxury Travel Guide, Istarsku vinariju Kabola odabrao u uži izbor za Luxury Lifestyle Awards 2018.

The Luxury Travel  Guide,  Istarsku vinariju Kabola odabrao u uži izbor za Luxury Lifestyle Awards 2018.

The Luxury Travel  Guide ekluzivna je globalna platforma koja predstavlja  izvrsnost i ekluzivnost turističke ponude iz cijelog svijeta.

Tim experata  daje objektivan pogled i izdvaja  naj bolje hotele, spa centre, golf klubove, exluzivna mjesta. Odabiru za vodič naj bolje od naj boljeg što se danas nudi u svijetu turističkog sektora. Krietriji kojma se vode prilikom odabira su inovacija, dizajn, gastronomska izvrsnost, vrhunska usluga, dobro osmišljen marketing i branding, posebnost, lokacija .

Svake godine Luxury  Travel Guide nagrađuje turističke produkte i to po za područje Europe , Amerike, Australije i Azije , te Afrike i srednjeg istoka .Jedna od kategorija je  i Luxury Lifestyle Awards , za koju je kandidirana Vinarija Kabola iz Istre, koja je time ušla je u uži izbor za osvjajanje nagrade. The Luxury Travel Guide  želi skrenuti pozornost na kompanije ali i sasvim male turističke  bisere  koji pružaju posjetiteljima luksuzan i poseban  doživljaj .

Timu vinarije Kabola ova kandidatura još je jedna od potvrda ispravne stretegije , kvalietnog brendiranja  i ljepote Vinarije Kabola.

(PS/Z.R.)

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox