Mini Akademija Poslovnog savjetnika

Sedmu godinu zaredom Poslovni savjetnik organizira jedinstvenu radionicu za voditelje/ice ureda, tajnice/ike i administrativne djelatnike pod nazivom Mini Akademija Poslovnog savjetnika. Akademija će se održati od 16. do 19. listopada u Zagrebu.


Ona je najčešće produžena ruka managera i drži sve tokove u tvrtki pod kontrolom - tajnik/ica ili administrator/ica je kao krvotok koji omogućuje neometano kolanje informacija održavajući pravilne i uredne poslovne procese u tvrtki.

PROGRAM MINI AKADEMIJE MOŽETE VIDJETI OVDJE.

U sklopu ovogodišnje mini Akademije u četiri dana kroz 24 interaktivna školska sata i čak 12 vrhunskih predavača polaznicima ćemo omogućiti da usvoje ili se podsjete znanja iz čitavog niza područja poslovanja neophodnih za uspješno obavljanje posla.

Program je namijenjen tajnicima/tajnicama, voditeljima uredima, administratorima ali i svim poslovnim ljudima koji se žele razvijati i usavršavati u poslovnom, ali i privatnom dijelu svog života.

 

Predavači su vrhunski stručnjaci Marija Novak Ištok, Kamilo Antolović, Matej Sakoman, Gordana Kadoić, Marko Alerić, Irena Jurjević, Tihana Cuzek, Mara Majstorović, Siniša Begović, Petar Majstrović, Marija Cukon i Sandro Kraljević.

Datum: od 16.10. do 19.10.2018.
Vrijeme: od 10 do 16 sati
Mjesto: Zagreb, Vlaška 94

Cijena jedne kotizacije za četverodnevni program: 1.990,00 kn +  pdv 25%

U cijenu kotizacije uračunata su predavanja prema programu te radni materijali. Svaki polaznik dobit će i potvrdu o sudjelovanju na Akademiji te poklon paket sponzora Nivea.

I ove godine pridružit će nam se poznati promotor zdravog načina života i fitness trener Mario Valentić uz svoj OfficeFit program

Broj mjesta sudionika mini Akademije je ograničen, stoga požurite i rezervirajte svoje mjesto na vrijeme! Više informacija možete dobiti na brojevima telefona 

01/ 49 21 742 ili na info@poslovni-savjetnik.com.

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox