Cjenik i uvjeti oglašavanja za 2016. godinu

Poslovni savjetnik izlazi svaki mjesec već gotovo 12 godina, tiska se i distribuira diljem Hrvatske, na ruke direktora, menadžera na svim razinama, malih i srednjih poduzetnika-vlasnika tvrtki, te aktivnih obrtnika. Najčitaniji je mjesečnik za menadžere i poduzetnike prema nezavisnom istraživanju agencije za istraživanje tržišta Media metar (travanj/lipanj 2012./CATI metoda/uzorak 12+na 16.000 ispitanika iznad 12 godina tijekom tri mjeseca). Poslovni savjetnik čitaju obrtnici, menadžeri i poduzetnici, ali i oni koji će to tek postati. Naši čitatelji su donosioci odluka unutar svojih tvrtki na svim razinama, ali i osobe koje se tek pripremaju na poduzetničke pothvate i žele sakupiti što više znanja što im ovaj mjesečnik i omogućuje. Bavi se prezentiranjem praktičnih i savjetodavnih tema iz područja menadžmenta, marketinga, prodaje, financija i poreza, prava, ljudskih potencijala i ostalih poslovnih tema zanimljivih čitateljskoj publici.

U svakom broju pripremamo oko 40 edukativnih i savjetodavnih članaka namijenjenih menadžerima, obrtnicima, poduzetnicima, ali i onima koji će to tek postati kako bismo im olakšali svakodnevne poslovne izazove, kako kroz članke, tako i kroz našu svakodnevnu telefonsku savjetničku službu na koju svaki pretplatnik ima neograničeno pravo. Također, intervjui s poznatim menadžerima, obrtnicima i poduzetnicima, reportaže i istraživanja dio su svakog broja.

Teme u časopisu prezentirane su stručno i jednostavno od strane autora vrsnih stručnjaka i praktičara, te je kao takav idealna pomoć u svakodnevnom radu managera i poduzetnika. Prema svojim karakteristikama i tematici jedini je na hrvatskom tržištu koji ne daje prolazne informacije, već savjete trajne vrijednosti kao neophodnu pomoć u svakodnevnom radu menadžera i poduzetnika. Stoga se primjerci Poslovnog savjetnika ne bacaju, već se čuvaju kao trajna vrijednost-pomoć u svakodnevnom radu. Osim tiskanog izdanja, aktivan je i portal Poslovnog savjetnika, www.poslovni-savjetnik.com

Cilj nam je pružiti menadžerima, obrtnicima i poduzetnicima potporu kroz savjetodavne članke kako bi njihovo poslovanje bilo još uspješnije, te ne koji razmišljaju o pokretanju vlastitog biznisa, motivirati ih da to i učine.

  • Opseg: minimalno 68 stranica mjesečno, hrbat lijepljeni
  • Format: 210x280, svaki primjerak pakira se u zaštitnu prozirnu foliju
  • Papir: 70 g full color, omot 200 g plastificirani
  • Dinamika izlaženja: mjesečno, svakog 1. dana u mjesecu, osim ljetnog i zimskog dvobroja (srpanj/kolovoz i siječanj/veljača)
  • Distribucija: Hrvatska pošta

O POSLOVNOM SAVJETNIKU

Krajem 2012. osnovana je i Akademija Poslovnog savjetnika. Organizacijska struktura izdavača Poslovnog savjetnika (medijska grupacija Business Media Group) sastoji se od sektora marketinga i prodaje, pretplate i tajništva, savjetničke službe (call centar), vanjskih pomoćnih službi (dizajn i grafička priprema, knjigovodstvo i logistika), uredništva web i tiskanih izdanja i uprave. Surađujemo s preko stotinjak suradnika-autora i novinara koji svojim angažmanom također doprinose razvoju naše grupacije, te organiziramo konferencije i seminare s područja bliskih našim čitateljima. Kroz sve naše medije poštujemo visoke standarde stručne i novinarske profesije. Naši autori vrhunski su stručnjaci koji su svojim radom također postigli zapažene poslovne rezultate.

Krilatica tvrtke je “Partner u svakoj tvrtki”. Naša izdanja pronaći ćete u svakoj hrvatskoj tvrtki bilo da se radi o sektoru računovodstva, na stolu generalnog direktora, kod tajnice, a i kod svakog pravnika, te u mnogim udrugama.

U sklopu tvrtke formiran je sektor savjetničke službe koji svakodnevno telefonom rješava poslovne izazove čitatelja s područja prava, poreza i radnih odnosa. 

Tvrtka se bavi i organizacijom seminara, te poslovnih manifestacija od kojih izdvajamo:

  • Izbor i dodjela godišnjih nagrada najboljem tajniku/ici "NajTajnica.hr"
  • Kako sastaviti godišnju poreznu prijavu
  • Superprodavač
  • Izbor i dodjela godišnjih nagrada B2B Superprodavač godine
  • Akademija Poslovnog savjetnika (niz jednodnevnih i višednevnih seminara)

Tvrtka je u 100%-tnom domaćem privatnom vlasništvu uz ulaganje privatnog kapitala vlasnika grupacije.

 

Newsletter

Hosted by Mydataknox