POSLOVNI STIL

MakroMikro i KHL Medveščak Zagreb predstavili projekt „Sve pod račun“

Pet, 25/01/2013 - 10:04
Foto: Poslovni savjetnik

MakroMikro predstavio je projekt Sve pod račun koji provodi u suradnji s KHL Medveščak Zagreb. Ovim projektom MakroMikro i KHL Medveščak žele skrenuti pozornost na važnost brige o okolišu kroz društveno odgovorno ponašanje.

Donošenjem prikupljenih nepotrebnih, rabljenih, zastarjelih stvari i opreme građanima se omogućava da u poslovnicama tvrtke MakroMikro kupe povoljnije ulaznice za utakmice KHL Medveščak Zagreb ili da umanje troškove kupovine informatičke opreme  do 50 posto. Toneri i tinte za printere, računala,  računalna oprema, papir, drvo, plastika, električni i elektronički rabljeni proizvodi, zlato, srebro, bakar... u ovoj društveno odgovornoj misiji postaju važni resursi čija vrijednost umanjuje cijenu neke nove vrijednosti.

Hajdemo učiniti nešto zajedno što je dobro za Klub, MakroMikro i građane koji  će dobiti nešto pozitivno u atmosferi borbe za pobjedu, kako na ledu tako i u životu, komentirao je povod suradnje s KHL Medveščak Zagreb Željko Brigljević, direktor MakroMikra. Taj pozitivni naboj koji dečki na ledu šire iz utakmice u utakmicu veći je od svih aktivnosti koje se događaju u zemlji. Zajedno želimo proširiti krug ljudi koji bi takav pozitivan naboj prenijeli u svakodnevni život, a nema boljeg načina nego omogućiti im da na društveno odgovoran način priskrbe za djetetov tablet ili laptop, istaknuo je Brigljević.

Ideja za zajedničkom suradnjom nastala je prije godinu dana kada su se MakroMikro i KHL Medveščak Zagreb zajednički usuglasili oko promoviranja novog ekološkog pristupa kojim će se dodatno napuniti dvorana s novim posjetiteljima, te pobuditi svijest o društveno odgovornom ponašanju. Kao plod suradnje snimljen je i zajednički spot kojim je najavljena ova humana i opće vrijedna akcija s ciljem što odgovornijeg ponašanja i čišćeg okoliša.Više informacija o projektu može se saznati na www.svepodracun.hr (PS/HT)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter