31. Business cafe u Zagrebu - Imati petlju

Najpopularije druženje malih poduzetnika, Business cafe održat će se u Zagrebu, 24. ožujka u 18 h u restoranu Spoon. Gosti poduzetnici koji će podijeliti svoje poduzetničke priče su gospodin Ekrem Dupanović iz Sarajeva, vlasnik Media Marketinga, gđa Sandra Mihelčić, suvlasnica medijske grupacije Business Media Group iz Zagreba, dobitnica niza poslovnih nagrada i Lea Brezar, vlasnica Dhar medije i autorica knjige "Izvan okvira".

Na 31. po redu druženju očekuje se 150 do 200 malih poduzetnika iz više gradova Hrvatske i susjednih zemalja, Srbije, Slovenije te Bosne i Hercegovine.

Događaj vodi idejna začetnica i osnivačica Business cafea gđa Kristina Ercegović, vlasnica Zaokreta i autorica knjige "Sam svoj gazda".

Ušavši u šestu godinu poslovanja Business Café i dalje uspješno šalje dvije poruke
1. NISMO SAMI – kad pokrećemo i vodimo vlastiti biznis, svi prolazimo iste uspone i padove i
2. MOGUĆE JE USPJETI I SADA I OVDJE na našim prostorima, unatoč svemu i svima, što priče gostiju Business cafe uvijek iznova potvrđuju.

Uz vlastite evente u Zagrebu i Beogradu u ostale zemlje regije poslovanje je prošireno prodajom licenci. Održano je više od 90 evenata u 8 gradova, predstavljeno više od 250 poduzetničkih priča, a više od 10 000 posjetitelja sklopili su više od 10 milijuna eura poslova međusobno.

Sponzori evenata u Zagrebu su: Vipnet, Linea Snella, Falkensteiner, Nivea, Putuj bolje, Biro 59 i tiskara Argenta.
Sponzor lokacije 2016. je Restaurant Spoon.
Partneri su: Quantum ICT, Produkcija Pokret, INKA PINKA fotostudio, Fensi Šmensi Frizerski salon, Irena Herceg Makeupartist i Edukator ID.
Medijski pokrovitelji su www.poslovni-savjetnik.com i www.naturala.hr
Regionalni medijski pokrovitelj je portal www.media-marketing.com
Više o projektu na www.businesscafe.info

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox