40. Business Café – Na putu do vrha

U četvrtak 14. rujna 2017. u restoranu Spoon u Zagrebu od 18 do 21 sat održat će se 40. Business Café pod temom – Na putu do vrha.


Ovaj jubilarni događaj obilježit ćemo pričama poduzetnika velikog životnog i poslovnog iskustva, koji su uz svoju zaraznu energiju i ljubav prema poduzetništvu dospjeli do samog vrha.
Svoje uspone i padove s nama će podijeliti Biljana Cerin - stručnjakinja za informacijsku sigurnost i upravljanje rizicima, vlasnica tvrtke Ostendo Consulting i članica Upravnog odbora ISC², Tomislav Krajačić - vlasnik i glavni kreativni direktor marketinške agencije Kofein, te Siniša Drobnjak - osnivač tvrtki S.D. Informatika, Dentalni megastore i uniGluko, te dio priče Digital Smile Akademije i restorana Il Camino.
Kao i na prošlom Business Caféu, spremamo za vas Računovodstveni kutak sa brojnim korisnim informacijama iz svijeta financija.
Posjetitelji će uz nova saznanja i poklone sponzora sudjelovati u kvalitetnom i iznimno korisnom networkingu. 

Ulaznice se mogu nabaviti jednostavnom uplatom od 200 kn (pdv uključen) na žiro račun tvrtke Business Café d.o.o. HR6823600001102169697. Nakon uplate potrebno je javiti se na info@zaokret.com i račun posjetiteljima stiže mailom te služi kao ulaznica.

Generalni sponzor Business Caféa u Zagrebu je Poliklinika Bagatin.

Sponzori su: Nivea Beiersdorf, Pharmas, Wüstenrot stambena štedionica, CorvusPay, Eva Water Clinic i Enzita

Partneri su: Knjigovodstvo Biro 59, Dhar media, i Quantum IT

Medijski pokrovitelji su: Poslovni savjetnik, Womeninadria i Naturala

Regionalni medijski pokrovitelji su: Samopozitivno, Bgonline, Media Marketing i InMagazzin

Opušteno druženje malih poduzetnika na prvom Business Caféu poraslo je u novi način poslovanja i event posjetiteljevih života. Do sada je održan u 25 gradova unutar 7 država, gdje su posjetitelji čuli 700 poslovnih priča koje su vodile ka vrhu.

Više informacija i raspored evenata po zemljama i gradovima je na www.businesscafe.info. (PS/SŠ)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox