47. Business Cafe u Zagrebu – Živjeti i prodavati punim plućima

19. srpnja 2018. od 18 do 20 h u Hotelu Academia održat će se 47. Business Cafe u Zagrebu s temom Živjeti i prodavati punim plućima.


Event će ugostiti četvero strastvenih poduzetnika s vrlo zanimljivim nesvakidašnjim poslovnim pričama.

Željka Maras, vlasnica je servisa www.jedemdoma.hr  koja klijentima nudi usluge odlaska na tržnicu i nabavke namirnica te kuhanja sukladno željama i zdravstvenim potrebama u njihovom vlastitom domu. Cijeli koncept nakon brzog širenja doživljava i drugu neočekivanu transformaciju.

S nama je i Jelena Šimić Valentić, vlasnica wine bara i vinske škole Pupitres. Ona će nam ispričati kako je sa svojom strašću zarazila sve ljude oko sebe i u kratkom roku sakupila potrebna sredstva za ostvarenje sna – imati svoje mjesto, svoj ugostiteljski objekt.

Treći gost dolazi iz malog mjesta Strizivojne pored Vinkovaca, Tvrtko Gačić, vlasnik OPG-a i uvoznik i zastupnik poznatog Vitamixa kao i Hurom aparata. Tvrtko je, osim što naporno radi, snimajući svoje FB live videe ne samo postao viralan i popularan nego je i završio na nacionalnoj TV-u. Ako ste propustili pogledajte o čemu pričamo na https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/tvrtko-nije-gotovo---510125.html

I specijalni BONUS – naš četvrti gost je Tomislav Bekec, vrhunski konzultant za prodaju, između ostalog i autor popularnog bloga Mala škola prodaje https://malaskolaprodaje.wordpress.com/

Tomislav će nas podučiti sve potrebno da uspješno svladamo one najčešće izgovore da mrzimo nekom nešto uvaljivati, da nismo mi za prodaju, da bismo sve radili samo da ne moramo prodavati, da ne znamo odrediti cijenu, da ne znamo prodati sebe i sve ostalo što sebi govorimo i na taj način sabotiramo vlastiti poslovni uspjeh.

Ulaznice po cijeni od 200 kn (PDV uključen) možete nabaviti na https://businesscafe.info/events/47-business-cafe-u-zagrebu-zivjeti-i-prodavati-punim-plucima/
 

Business Cafe su druženja malih poduzetnika koja se osam godina održavaju u osam zemalja, a sve je počelo u Zagrebu i odatle se proširilo putem franšize.
Koncept se sastoji od toga da moderator u goste poziva uspješne i zanimljive poduzetnike da s gostima podijele svoj poduzetnički put te uspone i padove kao i učenja na njemu.

Svrha Business Cafea je razmjena znanja, informacija, ali prije svega iskustava i poslovnih i životnih spoznaja na putu te networking s ciljem sklapanja novih poslova.
U međuvremenu je Business Cafe od običnog networking eventa prerastao u pokret i način poslovanja, s dvije osnovne poruke – kad pokrećemo i vodimo svoj biznis NISMO SAMI, svi prolaze iste izazove i zajedno ih možemo savladati i MOGUĆE JE USPJETI I OVDJE i sada unatoč svemu i svima.

Zagrebačko izdanje Business Cafea vodi osnivačica serijska poduzetnica i spisateljica Kristina Ercegović. (www.kristinaercegovic.com)

Sve o Business Cafeu možete pročitati na www.businesscafe.info

Generalni sponzor Business Cafea u Zagrebu je Poliklinika Bagatin
Sponzori su: Nivea – Beiersdorf, Corvus Pay, Salonize,
Partneri su: knjigovodstveni servis BIRO 59, tiskara AeroPrint, Kupujem Kvalitetno, Quantum IT, restoran Il Camino, beauty salon Domella i MiCaffeto i dječji vrtić Čigra.
Medijski pokrovitelji su: portali dnevnik.hr, naturala.hr, womeninadria.com, samopozitivno.com i  poslovni-savjetnik.com
Regionalni medijski pokrovitelji su: media- marketing.com i bgonline.rs

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox