Bolje sutra - 44. Business Cafe

Business Cafe je druženje malih poduzetnika koje se odvija 8 godina u 7 zemalja. Poznat po svojoj atmosferi i energiji, iz eventa prerasta u pokret i novi način poslovanja.


Jedan od gostiju popularnog Business cafea koji se održava u četvrtak 29.3.2018. od 18 sati, je Tomislav Dominković, suosnivač i suvlasnik poznatog učilišta Algebra.

Njemu će se pridružiti i Albert Gajšak, poznat po MAKERBUINO priči, hrvatska mlada nada, poduzetnik kojeg Amazon već “lovi” a ima tek 19 godina, Selma Smajić, vlasnica tvrtke Ures iz Umaga, lani proglašena jednom od najboljih poduzetnica, a s nama je i Ante Mandić koji će nam otkriti što sve dalje planira, sada nakon prodaje IN2.

Business cafe je jedini poslovni KID/PARENT friendly event. Ukoliko dolazite s djecom koju će čuvati naši partneri Dječji vrtić ČIGRA u prostorijama Hotela Academija. Djeci je, naravno, ulaz besplatan.

Generalni sponzor je Poliklinika Bagatin

Sponzori su: Nivea Beiersdorf, Corvus Pay, restoran Il Camino, Aeroprint, Salonize, MiCaffeto, VITADU, My3cakes, Jedemdoma, Wuestenrot stambena štedionica i knjigovodstveni servis BIRO 59.

Partner je Dječji vrtić Čigra

Medijski pokrovitelji su: Dnevnik.hr,  Media Marketing, Samopozitivno, Poslovni savjetnik, E-Croatia, Naturala, WomeninAdria, Soundset

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox