Globalni opskrbni lanac kompanije Schneider Electric dobio nagradu Power of the Profession za 2020. godinu

Schneider Electric, predvodnik u digitalnoj transformaciji upravljanja energijom i automatizaciji, dobio je nagradu Business Win of the Year i priznanje za ostvarenje godine na području opskbnih lanaca na dodjeli Gartnerovih Power of the Profession nagrada koje “prepoznaju i odaju priznanje najboljim inicijativama iz domene opskrbnih lanaca i talenata u proteklih dvanaest mjeseci, koje su doprinijele razvoju profesije opskrbnih lanaca“.

„Oduševljeni smo što nam je za inicijativu Smart Logistics na dodjeli Gartnerovih Power of the Profession nagrada za 2020. dodijeljeno priznanje za Business Win of the Year i ostvarenje godine na području opskrbnih lanaca. Vjerujemo da naša nastojanja za transformacijom opskrbnog lanca dobro napreduju, a ove će nagrade nadahnuti naš tim kako bismo u suradnji s našim partnerima ustrajali na provedbi našeg prilagođenog, održivog i povezanog 4.0 programa opskrbnog lanca na korist naših klijenata. Nagradu Business Win of the Year smatramo priznanjem našoj digitalnoj transformaciji i predanosti klijentima“, rekao je Mourad Tamoud izvršni potpredsjednik globalnih opskrbnih operacija u Schneider Electricu.  

Od 2019., Schneiderove globalne opskrbne operacije koje se sastoje od 200 proizvodnih postrojenja u 44 države i 97 distribucijskih centara, te zapošljavaju 86 000 ljudi, svakodnevno upravljaju s više od 291 000 referenci i obrađuju više od 150 000 linija narudžbi. PS/SŠ

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox