Hewlett-Packard Enterprise, Hrvatska - pobjednik 9. natjecanja u rješavanju poslovnih slučajeva

U Zagrebu završilo se dvodnevno Natjecanje u rješavanju poslovnih slučajeva, tzv. Case Study Competition (CSC) u organizaciji hrvatskog Alumni kluba IEDC-Poslovne škole Bled. Nakon finalnih prezentacija timova svih sedam tvrtki (CEMEX, KONČAR, FINA, HEP, Hewlett Packard, INA i T-HT,) vođa natjecanja dr. Nenad Filipović, akademski direktor IEDC, proglasio je, da je tim Hewlett Packard - kojeg su predstavljali - Tajana Hašperger, Dunja Kvitek, Lovro Međurečan, Lara Sučić i Antonija Porobija - najbolje riješio zadani poslovni izazov.

"Natjecanje je bilo stvarno odlično iskustvo. I ako naš tim radu u t.z. open space prostorijama, toliko intenzivno još nismo surađivali. Stvarno smo se povezali kao tim. Puno smo naučili, pogotovo zbog toga, što je primjer bio napravljan na pravom slučaju, pravoj tvrtki. A prije svega, također smo se i zabavljali.  Jako smo ponosni, da smo pobijedili uz stvarnu vrhunsku konkurenciju. Hvala IEDC!", zaključila je pobjednička ekipa u sastavu: Tajana Hašperger, Dunja Kvitek, Lovro Međurečan, Lara Sučić i Antonija Porobija (na fotografiji). Osim poslovno-obrazovnog iskustva, pobjednička ekipa je dobila nagradu za svoju tvrtku, dvodnevni seminar od strane IEDC-Poslovne škole Bled za specifične potrebe tvrtke u vrijednosti od 9.000 eur.

Dr. Filipović poznat je kao stručnjak za strateško vođenje poduzeća ovom prilikom predavao je publici više od 100 hrvatskih menadžera.

(PS/Z.R.)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox