Novi broj Poslovnog savjetnika

 

Sa novim brojem Poslovnog savjetnika (prosinac/siječanj)  zaokružili smo 12 godina redovnog izlaženja!

Tema broja posvećena je mobilnim operaterima - "Promjenom mobilnog operatera do velikih ušteda", a na naslovnici predstavljamo Plivu - sinonim za inovativnost i vrhunsku kvalitetu koja uobilježava 95 godina poslovanja.

Donosimo intervju s Dragoljubom Vukadinovićem, predsjednikom Metalac grupe, Milanom Miloševićem, vlasnikom poliklinike Ribnjak, Gordanom Nikolić, vlasnicom PAR-a, Jelenom Šimić Valentić, osnivačicom i vlasnicom Pupitresa, prvog boutiquea vinske kulture u Hrvatskoj.

Pišemo i o najčešćim greškama u prodaji te kako ih izbjeći, a stručnjaci Poslovnog savjetnika i u ovom broju donose odgovore na pregršt vaših poslovnih nedoumica - kako unaprijediti rad na projektu, trajanje sporazuma o (ne)zapošljavanju radnika kod tržišne konkurencije, nezakoniti otkaz i zastara plaće, nagrađivanje radnika na kraju godine, isplata božićnice i prigodnih darova, sve što trebate znati o osnivanju i djelovanju j.d.o.o.- a, o sklapanju uzastopnih ugovora o radu na određeno vrijeme. Posebna tema posvećena je nepoštenoj poslovnoj praksi trgovca u odnosu na potrošače, a donosimo i pregled kazni vezanih uz neispunjenje obveza koje poduzetnici imaju do kraja ove godine.

Od poslovnih evenata u organizaciji Poslovnog savjetnika donosimo detaljan program konferencije NajTajnica.hr koja će se održati 17.2.2017. uz dodjelu već tradicionalnih godišnjih nagrada NajTajnica.hr 2017.

I tijekom ovog mjeseca naši porezni i pravni stručnjaci odgovorili su putem telefona na mnoštvo vaših nedoumica, dnevno putem telefona odgovorimo na više od 200 telefonskih stručnih upita. Na najzanimljivija pitanja donosimo pisane odgovore u broju studeni Poslovnog savjetnika

 
Pozivamo vas da se pretplatite na Poslovni savjetnik (cijena 295,00kn - 12 brojeva). Pretplatiti se možete na broj telefona 01-4921-742 ili putem linka http://www.poslovni-savjetnik.com/narudzbenica-mjesecnika-poslovni-savjetnik

U cijenu godišnje pretplate na tiskano izdanje časopisa uračunato je i:

  • - besplatno multimedijalno Ipad izdanje Poslovnog savjetnika,  
    - dostava časopisa na željenu adresu, 
    - korištenje call centra u sklopu kojeg stručnjaci odgovaraju na pitanja pretplatnika iz područja poreza, prava i radnih odnosa. 
  • NAPOMENA:savjetnici NE odgovaraju na pitanja profesionalnih računovođa, npr. knjiženja u glavnoj knjzi, te na pitanja vezano uz popunjavanje raznih poreznih obrazaca. Na takva pitanja dajemo savjete u okviru pretplate na časopis "Računovodstvo i porezi u praksi".

Call centar možete koristiti  dva dana u tjednu, ponedjeljkom i petkom, na posebnom broju telefona uz jedinstveni tajni pretplatnički PIN koji se nalazi na vašem R1 računu za uplaćenu godišnju pretplatu na Poslovni savjetnik.

Dodatne informacije vezano uz pretplatu na Poslovni savjetnik možete dobiti na brojevima telefona 01 49 21 742 i 01 49 21 737 ili na e mail info@poslovni-savjetnik.com

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox