U Hrvatskom narodnom kalalištu u Zagrebu predstavljena izložba 'Vizija 2020 - Siemens iskustvo'

Kompanija Siemens danas je u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu, medijima i poslovnim partnerima, predstavila jedinstvenu izložbu kojom je kroz 12 eksponata animiranih aplikacijama proširene stvarnosti prikazala svoja rješenja u područjima od ključne važnosti za ovu organizaciju kao i svoje strateške odrednice za naredni period.

Posjetitelji izložbe su imali priliku doživjeti pogled od 360 stupnjeva s vrha vjetroturbine na Sjevernom moru i unutrašnjost izgradnje tunela Gotthard Base u Švicarskoj, koji bi trebao biti pušten u promet 2016.

Prelaskom tablet uređaja preko eksponata za softver 'Digital-twin' ispred posjetitelja bi se sklopio 3D Ghibli, najnoviji model poznate talijanske auto-kompanije Maserati, dok bi se s eksponata HVDC tehnologije na tabletu izmjenjivala istosmjerna i izmjenična struja.

'Osjećamo se neizmjerno ponosnima što možemo predstaviti ovakvu izložbu. Vizija 2020. definira poduzetnički koncept koji će Siemensu omogućiti da dosljedno zauzme privlačna područja rasta, na održiv način ojača svoju osnovnu djelatnost te prestigne konkurenciju kada je riječ o učinkovitosti i izvedbi. To je naš put prema dugoročnom uspjehu', izjavila je ovom prilikom Sonja Nušinović Popovac, voditeljica Službe komunikacija u Siemensu. (PS/Z.R.)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox