Za seminar "Pripremne radnje za izradu godišnjih poreznih i financijskih izvještaja" traži se mjesto više

Foto: Poslovni savjetnik

U zagrebačkom hotelu Westin jutros je započeo seminar "Pripremne radnje za izradu godišnjih poreznih i financijskih izvještaja", u organizaciji Akademije Poslovnog savjetnika i mjesečnika Računovodstvo i porezi u praksi. Čak 220 sudionika napunilo je dvoranu u želji da saznaju koje novine donosi nova godina, kako se pripremiti za izradu godišnjih poreznih i financijskih izvještaja te koje su predviđene kazne ako poslovanje svoje tvrtke ne pripremite u skladu sa Zakonom i propisima. Poseban dio posvećen je fiskalizaciji

 

Kako se bliži kraj godine, poslovni i financijski računi tvrtki privode se kraju. Stoga su stručnjaci  časopisa Računovodstvo i porezi u praksi organizirali seminar za sve direktore i vlasnike tvrtki, poduzetnike, obrtnike, računovođe, financijske managere te porezne i poslovne konzultante.

Prisutne kroz cjelodnevni program očekuju teme:

1. Koje su novine u oporezivanju dohotka (paušalno oporezivanje dohotka od samostalne djelatnosi u 2013,; oporezivanje dividendi i udjela u dobiti)

2. PDV (specifični slučajevi kod sastavljanja PDV-k; mogućnost izlaska iz sustava PDV- u slučaju isporuka ispod 230.000 kn; novine u obračunu PDV-a od 1.1.2013.)

3. Prijava poreza na dobit (novine u sastavljanju PD obrasca; pojašnjenja pojedinih specifičnih pozicija u PD obrascu)

4. Pripremne radnje za sastavljanje godišnjih financijskih izvještaja (godišnji popis; specifičnosti određenih knjiženja; specifičnosti kod sastavljanja godišnjih financijskh izvještaja za 2012.)

5. Odgovori na pitanja sudionika.


Predavači su vrhunski stručnjaci iz prakse, specijalisti za gore navedena područja i savjetnici časopisa Računovodstvo i porezi u praksi te Poslovni savjetnik. Dodatna pogodnost seminara jest što će predavači prisutnima odgovarati na sve njihove konkretne upite i probleme.

Ovo je tek jedan u nizu vrlo uspješnih seminara u organizaciji Akademije Poslovni savjetnik koju su pokrenuli časopisi Računovodstvo i porezi u praksi te Poslovni savjetnik. (PS/MJ)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox