doc.dr.sc. Zoran Žgaljardić: Ambasador International Business Instituta

Na kraju još jedne vrlo uspješne godine, u kojoj je proslavio trideset godina  rada, naš uvaženi i na svjetskoj razini priznati i nagrađivani maksilofacijalni, plastični i estetski kirurg doc.dr.sc. Zoran Žgaljardić ima  puno razloga za zadovoljstvo. Nakon brojnih svjetskih nagrada i priznanja za kvalitetu, inovativnost i doprinos estetskoj kirurgiji-ulazak u Hall of Fame WAOSC (World Academy of Cosmetic Surgery), te proglašenja jednim od sto najboljih kirurga svijeta, prošli mjesec stiglo mu je još jedno priznanje. Novinarski tim Poslovnog savjetnika imao je čast razgovarati i saznati o čemu se radi.

PS: Prošli mjesec ste u Dubaiu primili priznanje u kategoriji Top of Business, čime je kvaliteta vašeg rada i inovativnosti nagrađena titulom Ambasadora International Business Instituta. To je veliko priznanje vama i vašem timu.

Kad vam u društvu najpoznatijih svjetskih kiruga, poput dr. Adelia de Lima, vlasnice Clinica Da Plastica iz Brazila, te dr. Juan Carlosa Delgado iz Ekvadora, dodijele status  Ambasadora Interanacionalnog BIZNIS INSTITUTA  morate biti ponosni. To je potvrda naše kvalitete, uspješnosti i interancionalne prisutnosti i prepoznatljivosti.

Cijeli promotivni event održao se je u u Dubaiu, u Palazzo Versace u prisutnosti njegove ekselencije Mr. Adnan AL  Noorani - Chairman of Private Office of HH SCHEIKH AHMED BIN FASAL AL QASSIMI,  koji je svojim govorom i otvorio sam događaj.

PS: Na kongresu estetske medicine, koji se održavao u Dubaiu od 5. do 6.12.2022., svjetskoj stručnoj javnosti ste predstavili tehniku pomlađivanja – FACEaŽ, koju ste vi razvili.

Da, u Dubaiu sam, na kongresu estetske medicine predstavio svoju tehniku pomlađivanja FACEaŽ, koja je kombinacija tehnologije i kemijskih pilinga  u pomlađivanju i rješavanju raznih nepravilnosti i oštećenja kože.

Tehnika je nagrađivana u Monte Carlu na Beauty Trophy Award 2019. i 2022. godine u različitim prikazima slučajeva, po različitim indikacijskim dijagnozama.

PS: Kad se osvrnete na godinu koja je na izmaku, ali i na svih trideset godina vašeg rada i doprinosa estetskoj kirurgiji što biste mogli istaknuti i čime ste posebno zadovoljni.

Bilo je dosta aktivnosti i natjecanja u Beauty Trophy u Monte Carlu, gdje sam bio u tri kategorije finalist, na što sam posebno ponosan jer se radi o natjecanju i prikazu vlastitih rezultata u kliničkim slučajevima. Radi se o stručnom priznanju dvadesetak  kolega koji su u ocjenjivačkom sudu.

Krajem mjeseca idem u Oxford gdje sam nominiran od EBA-a na sumitu lidera za medalju QUINN VIKTORIA, na preporuku EMA-e (Europiean Medical Assosiation).

PS: Planovi za 2023 i dalje...

Neka 2023. bude uspješna isto kao i 2022., a poslovni planovi neka ostanu za sada u mojim projekcijma.

 

Razgovarala: Zlata Radović

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox