51. Business Cafe u Zagrebu – PODUZETNIŠTVO S PRIČOM

14/03/2019

Gosti 51. Business Cafea u Zagrebu koji će se održati u četvrtak 21.3.2019. u 18 h u Hotelu Academia su Krešimir Macan, Ana Lisak i Nikola Vrdoljak.


Krešimir Macan ugledni je hrvatski PR stručnjak za odnose s medijima i stručnjak za političke komunikacije. Osnivač je i vlasnik agencije Manjgura za odnose s javnošću. Za sebe kaže da je specijaliziran za krizno i strateško komuniciranje u politici i novim medijima. Ana Lisak vlasnica je poznatog cateringa Lisak. Nikola Vrdoljak, inovativan je poduzetnik, suvlasnik vodeće PR agencije i digitalne agencije 404 te direktor programa Weekend Media Festivala.

Nakon razgovora s njima goste kao i inače očekuju pokloni sponzora, preporuka knjiga u sklopu Business cafe Čitaj knjigu kluba te networking. Sve goste očekuje i kava u suradnjji s tvrtkom Caffemanija i ukusne delicije iz Sana delikatesa, snack u organizaciji Cateringa Lisak kao i Sultan pića. Dio prihoda od eventa ide udruzi Portal dobrote. Vidimo se u četvrtak 21.3.2019. u 18 h u Hotelu Academia, Tkalčićeva 88.

B.D.

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox