Tvrtka Pavletić otvara ured u Londonu

20/04/2011

Da u hrvatskom gospodarstvu ima mjesta i za pozitivne i optimistične vijesti, dokazuje riječka tvrtka Pavletić koja se bavi proizvodnjom i prodajom opreme za zdravo spavanje. Usred recesije na svjetskom i hrvatskom tržištu, ova inovativna tvrtka otvara ured u Londonu, šireći tako svoju sveprisutnost na stranim tržištima.

 

Ured u Londonu vodit će gđa Vladislava Rašan Buha, etablirana menadžerica s bogatim iskustvom u međunarodnoj prodaji na području Amerike, Australije i Velike Britanije - najavila je Vesna Pavletić, direktorica tvrtke Pavletić d.o.o. Tvrtka već uspješno  izvozi u Ameriku, Njemačku, Austriju, Belgiju i Nizozemsku.

Odluka o otvaranju ureda s londonskom adresom rezultat je dogovora suradnje s najvećim europskim proizvođačem jastuka, pokrivača i zaštita za madrace koji drži 55% tržišta proizvoda za zdravo i kvalitetno spavanje. Ovaj plodonosan poslovni susret zbio se na najvećem međunarodnom sajmu za dom i tekstil Heimtextil 2011. održanom ove godine u Frankfurtu, gdje je tvrtka Pavletić sudjelovala kao jedan od izlagača iz ukupno 60 država svijeta s ciljem plasmana inovativne i jedinstvene podloge za madrac Biocrystal®  na svjetsko tržište. Ukupno 200 tvrtki iz cijeloga svijeta iskazalo je interes za ovim proizvodom, prepoznajući ga kao revolucionarnu inovaciju 21. stoljeća s golemim prodajnim potencijalom. Da podsjetimo, Biocrystal® je prva podloga za madrac u svijetu s jedinstvenom kristalnom strukturom koja štiti od prirodnih i tehničkih zračenja te revitalizira organizam.

Kao prvi korak suradnje s velikim europskim proizvođačem, tvrtka Pavletić je već u žurnoj potrazi za dobavljačima i proizvođačima perja koji bi im mogli priskrbiti 20 000 kg guščjeg perja mjesečno. Ovo je sjajna prilika za domaće peradarstvenike koji će je zacijelo znati dobro iskoristiti. (PS/SJ)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox