Malo i srednje poduzetništvo

Odlučio sam napisati sveobuhvatan sadržaj o učinkovitim sastancima i to BESPLATNO  podijeliti s vama - za vaše korištenje bez ikakvih uvjeta.


Knjigu "MUI SASTANCI - KONAČNO RJEŠENJE ZA UČINKOVITE SASTANKE" moći ćete BESPLATNO preuzeti s Interneta i odmah početi učinkovitije djelovati kako bi isključili svaku improvizaciju u problematici sastanaka.

Knjiga koju morate pročitati prije nego postanete poduzetnik

I mnogo puta nakon što to postanete

Tri odluke u konačnici određuju vrijednost tvrtke - odluka u što investirati, kako to financirati, i naposljetku, kako investicijom upravljati. Poduzetnici puno češće imaju odgovore na prvo i zadnje pitanje. Ova im knjiga pomaže u odgovoru na najvažnije - kako se financirati. Autori na pragmatičan, razumljiv i koncizan način opisuju odabrane financijske instrumente i mehanizme ne opterećujući čitatelja financijskim teorijama i formulama, fokusirajući se radije na ono što je poduzetnicima najbitnije - primjenjivost sadržaja u praksi.

Dr. Roger Fritz jedan je od najvećih američkih stručnjaka na području vođenja i upravljanja. Njegove su savjeti dobrodošli i u velikim korporacijama i u obiteljskim poslovima. Do sada je radio s više od 350 klijenata, a uz to vodi mjesečne radionice, prezentacije i seminare. Njegovi članci u časopisima i tjedne kolumne u poslovnim novinama pristižu do milijuna čitatelja. Napisao je 47 knjiga, koje su prevedene na 36 jezika.Tražite li više od života? Ili sami želite izaći iz dugova? Vjerujete li da ste drukčiji od svojih kolega na poslu koji su zadovoljni statusom quo.
Kako biste bili stvarno sretni i uspješni u životu, trebaju vam tri osnovna sastojka – želja ili san, način na koji ćete ga ostvariti i nadzor nad onim što radite.
 

Tko si ne zasluži da bude uspješan? Većina ljudi koje poznajemo neće nikada biti uspješni. O uspjehu će sanjati. O njemu će govoriti. Međutim, većina ih neće uspjeti. Na žalost. Zašto?

 

Omiljeni autor i predavač John Maxwell u knjizi nudi uvid u proces dosizanja financijskog, osobnog i duhovnog uspjeha. Definicijom osnovnih principa, koje bi pojedinci željni uspjeha trebali svakodnevno upotrebljavati, Maxwell potakne čitatelja na dosizanje odličnosti u svim njegovim djelatnostima.

 

Kakav je odnos između cijene i dobiti – i što to znači za vaš posao. Godinama su nas roditelji i televizija učili da je »pametno« kupovati. Učili su nas kako »uštedjeti« novac sezonskim popustima. Najveća se katastrofa dogodi kad principe »pametnog« kupovanja inkorporiraju u svoj posao. Knjiga je obavezno čitanje za sve koji žele uspješno voditi svoj posao.Izvor: www.lisac-lisac.hr


Autor Julio Melara usredotočio se u knjizi Imate li vremena za uspjeh na 5 pojmova.
 

Vrijeme – Ključ je vašeg uspjeha i ono je sve što imate. Trošite ga mudro.
Nadarenost – Sve sposobnosti koje će vam ikada zatrebati leže u vama.
Informacije – Najmoćnije oružje za postizanje uspjeha jesu informacije.
Motivacije – Da biste ostali motivirani, stalno morate prelaziti osobne granice.
Zanos – Uspjet ćete u svemu za što imate neograničeni zanoStranice

Hosted by Mydataknox