ODLUKA O VISINI NAKNADE PREDSJEDNIKU I ČLANOVIMA POVJERENSTAVA ZA PROVEDBU DRŽAVNOG REFERENDUMA O PRISTUPANJU REPUBLIKE HRVATSKE EUROPSKOJ UNIJI - važeći tekst, NN br. 43/2012


NAPOMENA: Propisi na ovom portalu ažuriraju se dnevno te su prikazani samo oni propisi koji su trenutno važeći!>>> vidi cijeli propis (grafički uređen) OVDJE

 

Na temelju članka 47. stavka 2. Zakona o referendumu i drugim oblicima osobnog sudjelovanja u obavljanju državne vlasti i lokalne i područne (regionalne) samouprave (»Narodne novine«, br. 33/96, 92/2001, 44/2006, 58/2006, 69/2007 i 38/2009), Vlada Republike Hrvatske je na sjednici održanoj 12. travnja 2012. godine donijela


ODLUKU O VISINI NAKNADE PREDSJEDNIKU I ČLANOVIMA POVJERENSTAVA ZA PROVEDBU DRŽAVNOG REFERENDUMA O PRISTUPANJU REPUBLIKE HRVATSKE EUROPSKOJ UNIJI


(„Narodne novine“, broj 43/12)

I.

Ovom Odlukom utvrđuje se visina naknade za rad predsjednicima, zamjenicima predsjednika, članovima i zamjenicima članova povjerenstava za provedbu državnog referenduma u županijama, Gradu Zagrebu, gradovima i općinama, u provedbi državnog referenduma o pristupanju Republike Hrvatske Europskoj uniji.


II.

Predsjedniku, zamjeniku predsjednika, članovima i zamjenicima članova povjerenstava za provedbu državnog referenduma u županijama, Gradu Zagrebu i u gradovima sa 61 i više glasačkih mjesta, određuje se naknada u iznosu od 3.000,00 kuna neto po osobi.


III.

Predsjedniku, zamjeniku predsjednika, članovima i zamjenicima članova povjerenstava za provedbu državnog referenduma u gradovima sa 31 do 60 glasačkih mjesta, određuje se naknada u iznosu od 2.500,00 kuna neto po osobi.


IV.

Predsjedniku, zamjeniku predsjednika, članovima i zamjenicima članova povjerenstava za provedbu državnog referenduma u gradovima i općinama sa 16 do 30 glasačkih mjesta, određuje se naknada u iznosu od 1.750,00 kuna neto po osobi.


V.

Predsjedniku, zamjeniku predsjednika, članovima i zamjenicima članova povjerenstava za provedbu državnog referenduma u gradovima i općinama sa 1 do 15 glasačkih mjesta, određuje se naknada u iznosu od 1.250,00 kuna neto po osobi.


VI.

Sredstvima iz točaka II., III., IV. i V. ove Odluke raspolaže Državno izborno povjerenstvo Republike Hrvatske na način da ih dodjeljuje povjerenstvima za provedbu državnog referenduma u županijama, Gradu Zagrebu, gradovima i općinama.


VII.

Ova Odluka stupa na snagu danom donošenja, a objavit će se u »Narodnim novinama«.
Podjeli:
Kategorija propisa:

Newsletter

Hosted by Mydataknox