Društveni mediji iziskuju pravu poruku

18/05/2011

Scott Goodstein, jedan od najpriznatijih stručnjaka za društvene medije i internetski guru američkog predsjednika Baracka Obame, posjetit će Zagreb 27. svibnja u sklopu konferencije “The Social Media Revolution” na kojoj će pričati o marketingu, PR-u te trenutnim izazovima i trendovima u društvenim medijima.  

 

Goodstein je bio voditelj online kampanje predsjednika Obame zadužen za Ameriku i razvio je revolucionarnu platformu za potrebe njegove kampanje na društvenim medijima. Prvi je lansirao politički kampanju putem društvenih mreža kao što su like BlackPlanet, Eons, MiGente, AsianAve i Disaboom. Razvio je cjelokupnu marketinšku strategiju kampanje, kao i „street team“, materijale koji su se koristili u ključnim saveznim državama.

Ne bismo ostvarili izborni uspjeh bez prave poruke koja je bila upućena pravim primateljima – ističe Goodstein. Poruka Baracka Obame bila je jasna i ljudi su zbog nje bili uzbuđeni, stalno su pričali o tome na Facebooku, MySpace-u, slali su poruke svojim prijateljima… Ključ uspjeha na društvenim medijima jest imati pravu poruku i to je samo jedna od tema kojima ću se pozabaviti u Zagrebu – dodaje.

Konferencija će ponuditi i interaktivne diskusije o blogiranju, online reputaciji, analiziranju online ponašanja potrošača, inkorporiranju društvenih medija u postojeću strategiju poslovanja te mnogo čemu drugome. Događanje organizira međunarodna kreativna agencija P, ujedno i organizator prvog globalnog PR eventa koji se održao prošli mjesec u Beogradu. (PS/MJ)

 

www.thepworld.com

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox