Svi prodaju!

16/05/2011

Hotel Regent Esplanade ovih je dana pokrenuo koncept Thursday Night Chill Out – kokteli za 30 kn. Ideja koncepta nije samo privući nove goste u Esplanade Bar te na Oleander terasu nego uključiti sve djelatnike hotela u aktivnu prodaju.


Iz nekoliko kreativnih prijedloga te po uzoru na koncept Think strawberries razvila se ideja o tome da se svi djelatnici hotela potaknu da zajednički sudjeluju u stvaranju prihoda, pritom se dobro zabave i osvoje atraktivne nagrade.

Ideja koncepta: u razdoblju od 10. svibnja do 6. listopada 2011. svi djelatnici hotela mogu prodavati kupone za koktele svakome - dobavljačima, gostima, kompanijama, klijentima, obitelji, prijateljima, susjedima... Svaki kupon vrijedi za jedan koktel – s liste odabranih koktela te iznosi svega 30 kn. 1 kuna od svakog prodanog kupona donira se u humanitarne svrhe, za žrtve potresa u Japanu. Kupljene kupone gosti će moći zamijeniti za koktele svakog četvrtka, u razdoblju do 6. listopada 2011., od 19 do 22 sata u Esplanade baru ili na Oleander terasi tijekom trajanja Thursday Night Chill Out.

Proces motivacije i nagrađivanja: Svi djelatnici hotela imaju pravo sudjelovati u prodaji kupona za koktele te tako za uloženi trud osvajati atraktivne nagrade. Nagrade se osvajaju prikupljanjem bodova – po principu: više prodanih kupona, bolja nagrada. Svaki prodani kupon vrijedi jedan bod, a bodovi se mogu zamijeniti za nagrade u bilo koje vrijeme tijekom ove promotivne akcije. Nagrade za najbolje 'prodavače' su ipod Nano, vikend za dvoje u Dubrovniku ili u Savudriji u hotelu s 5*, ipad2, MacBook... Svatko od djelatnika ima jednaku šansu za osvajanje nagrada, bez obzira na kojoj poziciji radi, bilo da je vratar, spremačica, sobarica, kuhar ili menadžer.

Iznenađujuće pristupačni

Philip Mahoney, generalni direktor hotela Regent Esplanade, istaknuo je: Koncept govori o tome što ovaj hotel uistinu predstavlja. Naša neslužbena mantra jest 'iznenađujuće pristupačni', odnosno hotel koji je dostupan svima, dakle upravo ono što bi trebao biti - pravi zagrebački hotel, dok u isto vrijeme motiviramo i nagrađujemo naše kolege za njihov osobni trud i angažman oko promocije ovog zabavnog projekta.

Djelatnici su s velikim entuzijazmom već krenuli u akciju prodaje. Nadamo se da ćemo ovom promocijom privući što više ljubitelja koktela i dobre zabave. Ponosni smo što imamo najkvalitetnije barmene koji će se maksimalno potruditi kako bi se naši gosti osjećali posebno i okusili vrhunske koktele u ugodnom ambijentu. Esplanade bar i Oleander terasa  uistinu su čaroban ambijent za ovakva druženja... i, moram priznati, Mojito je izvrstan - izjavila je direktorica Odjela ljudskih potencijala, Daniela Bilušić. 

Jedan od najaktivnijih promotora ove akcije, Josip Friščić, direktor banketa, naglasio je: Gosti su oduševljeni, samo u ova dva dana prodao sam nekoliko stotina kupona, a brojne kompanije naručile su kupone za svoje djelatnike te kao poklon za partnere. 30 kn uistinu je povoljno za koktel, pa vjerujem da ćemo privući i mlađe goste. Nije važno hoću li osvojiti nagradu, jednostavno uživam u tome. Sinoć su se gosti izvrsno zabavili na terasi. Uz vrhunske koktele, prvoklasnu uslugu, odličnu glazbu i grickalice te najljepšu terasu u gradu, ovo je uistinu idealna prigoda za večernji izlazak s kolegama i prijateljima. (PS/MJ)

 

 

 


Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox