Hrvatske dobitnice priznanja PRO PR Awards

Na svečanoj dodjeli PRO PR Awards priznanja na Zlatiboru dodjeljena su priznanja renomiranim stručnjacima za izniman rad i trud na području komunikacija i odnosa s javnošću.


Međunarodna komisija PRO PR Awards koju čine renomirani europski i regionalni stručnjaci odlučila je da će, ove godine, priznanje za svoj doprinos razvoju struke odnosa s javnošću dobiti ugledne hrvatske komunikacijske stručnjakinje: gđa Marina Burazer, direktorica korporativnih komunikacija u INA-i, gđa Jo Kempen, direktorica korporativnih komunikacija u Hrvatskoj pošti te gđa Nataša Trslić Štambak, direktorica agencije Grayling.

PRO PR Awards je program nagrađivanja pojedinaca koji svojim radom doprinose boljoj percepciji i pozicioniranju profesije odnosa s javnošću na lokalnoj i globalnoj razini. Utemeljen je 2012. godine povodom obilježavanja desete godišnjice PRO PR konferencije. Specifičan je po tome što  je namijenjen prvenstveno pojedincima, a ne projektima, ali i po tome što za kandidaturu nije potrebno uplaćivati nikakve pristojbe.

Priznanje PRO PR Awards uključuje i unikatnu statuu koju su za ovu prigodu izradili studenti Akademije umjetnosti iz Novog Sada. 

S obzirom na to da se priznanja u kategorijama Vision City i Vision Manager dodjeljuju gradu, odnosno menadžeru iz zemlje domaćina PRO PR konferencije, ovogodišnji dobitnici u spomenutim kategorijama su Grad Novi Sad te Andrej Jovanović, generalni direktor kompanije „Moji brendovi“. Ovogodišnja dobitnica prestižnog priznanja za životno djelo PROPR Infigo Awards je Marija Vićić, direktorica korporativnih komunikacija I&F McCann grupe.

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox