Hrvoje Herceg nova karika u Combisovom prodajnom timu

Regionalni sistem integrator Combis ojačao je svoj prodajni tim dolaskom Hrvoja Hercega na mjesto voditelja ključnih kupaca. Herceg ima dugogodišnje iskustvo u hrvatskom ICT sektoru, a u Combisu će preuzeti funkciju voditelja ključnih kupaca zaduženog za realni sektor.
Herceg je u Combis došao iz tvrtke IBM Hrvatska, gdje je posljednjih godinu dana bio zadužen za prodaju servisnih usluga (Intergrated Technology Services, Global Technology Services), te dvije godine stjecao iskustvo i u prodaji (Territory Sales Representative, Sales & Distribution) gdje je bio odgovoran za ostvarivanje prodajnih planova IBMa na tržištu realnog sektora. 

Radio je i kao voditelj poslovne prodaje u B.net Hrvatska gdje je nadzirao različite djelatnosti vezane uz prodaju ključnim korisnicima, a  karijeru je započeo 2003. godine u Iskon Internetu kao voditelj ključnih kupaca gdje je radio do kraja 2007. godine.
Osim formalne naobrazbe na Sveučilištu u Zagrebu, Herceg je tijekom karijere polazio dodatne edukacije, od kojih su značajni IBM Global Sales School koji obuhvaća program za stručnjake u prodaji te K&R Negotiation Associates LLC gdje je usavršio pregovaračke vještine. (PS/JK)

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox