Ivica Pavetić preuzeo "istočnu Hrvatsku" u Atlasu

Putnička agencija Atlas prošle je godine pokrenula projekt razvoja regionalnog turizma. U sklopu navedenog projekta, ovih je dana na mjesto Voditelja projekta istočna Hrvatska imenovan Ivica Pavetić. U sklopu svoje nove funkcije, novi voditelj će imati za cilj dodatno oplemeniti i proširiti aktivnosti ponude i sadržaja istočne Hrvatske čime bi se trebala značajno ojačati turistička ponuda Hrvatske te dugoročno gledano, produžiti turistička sezona u nas, ali i osigurati gospodarski napredak tog kraja.

 

Pavetić je svoju dugogodišnju poslovnu karijeru u ugostiteljstvu i turizmu gradio radeći u Arcotel hotelu na poziciji supervizora ponude, zatim u Adria Grupi gdje je obnašao funkciju voditelja grupe restorana. Na poziciju u Atlasu došao je s mjesta direktora za ugostiteljstvo i turizam Iločkih podruma d.d..

Povodom imenovanja Pavetić je posebno istaknuo kako je prihvaćanje projektnih zadaća za njega velika odgovornost, ali i velik osobni izazov ponajprije radi kompleksnosti kontinentalnog turizma: Sinergijom poslovnih subjekata i Turističkih zajednica iz kontinentalne Hrvatske i dobrim upravljanjem destinacijom formiramo proizvod koji ne ovisi o sezoni. Cilj nam je da našim gostima ponudimo nezaboravne eno-gasto užitke, kulturu, baštinu, prirodne ljepote i toplinu ljudskog gostoprimstva ovog kraja. (PS/MJ)

 

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox