Novi broj časopisa Udruga.hr 35/2018

Foto by Pixsell

Aktualni broj časopisa Udruga.hr broj 35 već je stigao kod svojih pretplatnika!


Na naslovnici novog broja časopisa Udruga.hr je gospodin Marijan Milić, dobitnik volonterskog Oskara 2018. za životno djelo. Osnivanjem Čarobne frule omogućio je glazbeno obrazovanje nadarenoj djeci, ali i odraslima. Zahvaljujući njegovom volonterskom angažmanu zbor je postigao brojne uspjehe, sudjelovao je na osam Svjetskih zborskih igara i pri tome osvojio brojne nagrade. "Svaki komadić života može biti inspiracija za pjesmu", njegov je moto, a više o radu udruge pročitajte u velikom intervjuu.

Stalni kolumnisti, Zorislav Antun Petrović i Anđelko Brezovnjački osvrću se na temefinancijskog podupiranja u obliku donacija i financiranja udruga u sjeni Oxfam skandala.

U dijelu časopisa koji se bavi managementom i marketingom donosimo savjete kako se nositi sa situacijom kada vas netko nepravedno javno napadne, kako dizajnirati logo udruge ili čemu posvetiti pozornost na team buildingu.

Tema novog broja jesu Službena putovanja vanjskih suradnika: popunjavanje JOPPD obrasca, izrada putnog naloga, dnevnice, troškovi noćenja i prijevoza te ostale promjene koje se događaju prilikom službenih putovanja.

Neke od tema koje smo obradili u novom broju:
- donacije (oporezivanje i potrebna dokumentacija),
- rad umirovljenika i najava nove mirovinske reforme
- udruga kao oštećenik u kaznenom postupku
- ugostiteljske usluge kod udruga
- obveze udruga koje se bave zaštitom životinja...

Ako još uvijek niste osigurali svoj primjerak, možete to učiniti klikom na link.

3.500 hrvatskih udruga pretplaćeno je na časopis Udruga.hr - pridružite se zajednici!

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox