Upoznajte najmlađu direktoricu na svijetu!

Većina tinejdžera ne zna čime će se baviti kad odrastu, no 14-godišnja Sindhuja Rajamaran nema briga po pitanju budućeg posla i karijere.  Naime, ova mlada Indijka, već je priznati animator i najmlađa izvršna direktorica na svijetu, piše portal posao.hr.

Sindhuja se nalazi na čelu indijske tvrtke Seppan koja zapošljava mlade između 18 i 25 godina , specijalizirane za izradu animiranih digitalnih reklama. Inače, tvrtku je osnovao njen otac, prvi digitalni karikaturist u Indiji. Treba napomenuti kako ju je i Guiness uvrstio u svoju knjigu rekorda kao najmlađu direktoricu.

Sindhuja  iza sebe ima kratki animirani film kojim je željela skrenuti pažnju javnosti na globalno zagrijavanje i tuberkulozu, dizajnirala je čestitke za američkog predsjednika Baracka Obamu, a odlično vlada u programima kao što su Flash, Photoshop, Corel Paint, After Effects i Maya. Jednog dana planiram osnovati vlastitu produkcijsku kuću i stvarati dobre filmove koji će biti priznati u svijetu, kaže ova mlada Indijka. (jk)

 

Izvor: www.posao.hr

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox