Tvrtka Pavletić u Las Vegasu traži partnere

Početkom ovog mjeseca tvrtka Pavletić predstavila se na najvećem svjetskom sajmu namještaja, kućnog dekora i  industrije darova u Las Vegasu službenog naziva World Market Center.

Tisuće posjetitelja sajma iz više od 100 zemalja diljem svijeta imali su mogućnost upoznati se s više od 1 500 svjetskih proizvođača, među kojima je bila i tvrtka Pavletić kao jedina predstavnica iz Hrvatske.

Brojni kontakti

Bila je ovo još jedna sjajna prigoda za međunarodnu promociju BioCrystala, inovativne tehnologije koja sve više oduševljava cijeli svijet. I Pavletići su je dobro iskoristili, ostvarivši kontakt s više od 70 potencijalnih kupaca i partnera, čime im se otvara pristup u više od 2000 prodajnih mjesta na američkom tržištu.

Iznimno smo motivirani plasmanom BioCrystala u Las Vegasu. Naša uočljivost i prepoznatljivost na sajmu rezultat su višemjesečnih priprema inozemnog tima. Korak smo bliže ostvarenju našeg strateškog cilja prisutnosti BioCrystala u cijelom svijetu, izjavila je Vesna Pavletić, direktorica tvrtke Pavletić. (PS/JK)

 

Foto: Jasenka Puc i Krešimir Hernaus, zaduženi za inozemno tržište u tvrtki Pavletić

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox