Good Game Zagreb 2018

04/04/2018

Najveći regionalni turnir Good Game najavljuje svoj povratak u Zagreb 18. i 19. svibnja 2018. godine, u zagrebačkom Jadran filmu.


U dva će se dana, u borbi za prvaka, boriti 192 natjecatelja iz čak 32 kompanije iz Hrvatske, Slovenije i Srbije, a brojka od gotovo 3000 posjetitelja, koliko ih se očekuje, jasno govori o tome da je riječ o uistinu posebnom događanju i nezaboravnom iskustvu. Iza zanimljivog spoja gaminga, networkinga i humanitarne akcije stoji tvrtka Good Game Global na čelu s direktorom Nikolom Stolnikom.

Filmski studio 2 u Jadran filmu, samo će za ovu priliku biti pretvoren u retro-futurističku arenu gdje će se, uz neonska svjetla i glazbu iz osamdesetih godina prošlog stoljeća, boriti najspretniji timovi u jednoj od najpopularnijih esports igara Counter Strike. Domaća MSGW računala bit će na raspolaganju svim natjecateljima, a i ove će godine prikupljena sredstva biti donirana u humanitarne svrhe.

Upravo su društveno odgovorno poslovanje, potpuno drugačije iskustvo za zaposlenike neki od razloga zbog čega je ovaj turnir toliko privlačan. Osmišljen je i kao potpuno nova platforma putem koje tvrtke na zanimljiv i jedinstven način mogu proširiti svoju poslovnu mrežu i potpuno zakoračiti u 21. stoljeće, prepoznajući najnovije tehnološke i društvene trendove.

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox