Natali Dizdar i Marija Borić najavile Splash ljeto u Termama Tuhelj

13/06/2017

Nova lica ljetne kampanje, atraktivni adrenalinski tobogani, igralište za odbojku na pijesku… Ljeto u Termama Tuhelj samo što nije počelo!

Nove ambasadoriceSplash ljeta u Termama TuheljNatali Dizdar i Marija Borić, savršeno su se snašle unovim ulogama. O tome svjedoče i odlične fotografije autora Damira Hoyke koji je i sam veliki ljubitelj najpoznatijih hrvatskih terma.

Marija godinama nakon proba i snimanja predah nalazi u Termama Tuhelj, a Natali Dizdar, koja je u iščekivanju izlaska novog studijskog albuma Iluzije, svaki slobodan trenutak pronalazi u uživanju u vodenim atrakcijama.

Ovo je već peta sezona uspješnog projekta „Postani ambasador Terma Tuhelj“u kojemhrvatski celebovi šire pozitivne vibre i nezaboravan doživljaj ljeta iz srca Hrvatskog zagorja.

Glavni triger ljetne sezone

U novo ljeto Terme Tuhelj idu s još jednim pojačanjem - novim toboganima. Ovisnici o adrenalinu neće propustiti spust sa 12,5 metara visokog i 120 metara dugog novog tobogana. Neodoljivo putovanje kroz kombinaciju tuba i otvorenih dijelova završava s kamikaza spustom kao posebnim iznenađenjem ove atrakcije na vanjskom kupalištu.

Na unutarnjem dijelu očekuje vas pet metara visok i 55 metara dug novi tobogan. Spust kroz zatvorenu tubu razveselit će sve uzraste, a posebno obitelji koje će odabrati popularni ljetni Allinclusive light paket s gratis boravkom za dvoje djece.

Ljubitelji aktivnog odmorauživat će na novom igralištu za odbojku na pijesku, kojeg mogu koristiti i profesionalni sportaši za vrijeme njihovih priprema. 

Ne propustite 35. rođendan Tuheljske noći

TradicionalnaTuheljska noćvrhunac je Splash ljeta!Već 35. godinuposljednje subote u srpnju, a ove godine to je 29. srpnja, Hrvatsko zagorje postaje nezaobilazna ljetna destinacija s atraktivnim glazbenim i zabavnim iznenađenjima.

Ovoga puta za odlično raspoloženje pobrinut će se Jole sa svojim bendom, a uz popularnog kralja zabavetu su Boss bend i DJ… Više nema dvojbi! Pakirajte stvari i s obitelji i prijateljima pravac Terme Tuhelj. Vodeni planet čeka na vas! PS/S.P.

 

 

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox