Prirodni materijali i boje uz romantične motive dominantni su trend za Uskrs sa stilom 2017!

23/03/2017

Proljeće  je stiglo, a s njime nam se približava i Uskrs. Ako želite svoj dom osvježiti proljetnim i uskrsnim ukrasima  pravo je vrijeme za odluku. Ukrasite dom svježim cvijećem  upotpunite blagdanski stol modernim dekoracijama  i oduševite ukućane mirisom pečene pince .

Concept store Bella Forma predstavila je  najnovije trendove za uređenje interijera te uskrsne kolekcije poznatih svjetskih brandova Villeroy&Boch i Madam Stoltz.

Smjernice trendi Uskrsa 2017 predstavila je Zdenka Gec, vlasnica Bella Forme. Dizajnerica Laida Petrović nadovezala se i predstavila  trendove dekoriranja  blagdanskog stola kojim dominiraju  prirodni materijali poput  drveta s  porculanom i  staklom. Jednostavno ukrašene grane s bijelim  pisanicama ili vjenčić od grana  moderan su detalj za minimalističke interijere.

Uskrs je prilika da se  cijela obitelj okupi oko stola, a blagdanske dekoracije čine ga još ljepšim. Na lijepo i maštovito uređen stol pristaje tradicionalna pinca, ali ovaj put à la française, slastičarke Marije Gudelj koja je u Parizu završila školu École de Boulangerie et de Pâtisserie de Paris, a praksu stjecala kod slavnog chefa Manuela Martineza, kao i u lancu prestižnih pekarnica i slastičarnica Eric Kayser. Blagdansku pincu odlično će zaokružiti rashlađeni prosecco Villa Sandi Rosé Il fresco.

Blagdanski kolači serviraju se na finom porculanu i stoga Villeroy&Boch, concept store Bella Forma predstavlja kolekciju porculana s motivima uskrsnih zečeva, šafrana, narcisa i tulipana. Pripremite se za nezaboravan Uskrs i unesite u vaš dom romantične motive koje donosi limitirano izdanje ovogodišnje kolekcije Villeroy&Boch.

Kao suprotnost romantici koju donosi Villeroy&Boch, poznati danski brand, specijaliziran za uređenje interijera, Madam Stoltz, za ovo je proljeće pripremio minimalističku modernu verziju Uskrsa koji pristaje u moderne interijere. Dizajn s potpisom Madam Stoltz inspirirat će vas za uređenje interijera i pridonijet će stvaranju proljetne atmosfere i osjećaja blagdanskog duha u vašem domu uz crno-bijele i retro motiveTrgovine Bella Forma i Villeroy&Boch – Bella Forma nalaze se na adresi Trg žrtava fašizma 3, Zagreb.

(PS/Z.R.)

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox