Wizz Air predstavlja drugi Wizz izazov za mlade

06/03/2018

Wizz Air pokreće drugi WIZZ izazov za mlade, međunarodno natjecanje u rješavanju poslovnog slučaja koji studentima fakulteta i viših škola omogućava da predstave svoj potencijal i dođu do inovativnih, nesvakidašnjih ideja u rješavanju poslovnog izazova koji je zadala kompanija.


Sudionici WIZZ izazova za mlade će steći profesionalno iskustvo, saznati više o poslovanju jedne od avio-kompanija s najbržom stopom rasta u Europi i, ako uđu u uži krug, predstave svoj koncept profesionalcima WIZZ-a osobno na događaju u Budimpešti.

Pobjedici natjecanja će biti nagrađeni prilikom da besplatno putuju tijekom cijele godine u okviru WIZZ mreže, koja trenutno nudi preko 600 linija koje povezuju 145 destinacija u 44 zemlje, dok će drugoplasirani i trećeplasirani natjecatelji dobiti besplatne povratne karte – koje mogu iskoristiti za odmor iz snova ili nastavak studija u inozemstvu.

Do 25. ožujka 2018. godine, aktivni studenti osnovnih i master studija na sveučilištu ili višoj školi u okviru WIZZ mreže* mogu se prijaviti za natjecanje na adresi www.wizzyouthchallenge.com.

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox