Zagreb domaćin juniorskog SP-a u hokeju na ledu

27/03/2018

Hokej na ledu je jedan od najatraktivnijih zimskih sportova, a ovih dana Zagreb je domaćin IIHF U18 Svjetskog prvenstva divizije II skupine B, na kojem uz domaćina Hrvatsku nastupaju Island, Kina, Nizozemska, Srbija i Španjolska.


Sve utakmice igraju se u Ledenoj dvorani Doma sportova, a ulaz na sve utakmice je slobodan.

Hrvatska juniorska reprezentacija odradila je pripreme vrlo kvalitetno, a dva dana prije početka prvenstva, priključio im se i posljednji reprezentativac Dominic Rene Čanić.

Dominic pohađa Belmont Secondary srednju školu u gradu Victoria, u pokrajini British Columbia, a natječe se u Canadian Sport School Hockey League i dvije godine zaredom je proglašen najboljim učenikom-sportašem.

Reprezentacija je sačinjena mahom od igrača koji igraju u hrvatskim klubovima (KHL Mladost, KHL Medveščak, KHL Zagreb), no uz Dominika, reprezentaciji su se pridružili i Domagoj Troha koji igra u Grazu te Mavro Polonijo koji je u Mariboru.

Nakon prva dva dana prvenstva, Hrvatska je vodeća na ljestvici sa maksimalnih šest bodova i to je najbolji poziv svih ljubiteljima hokeja da dođu u Ledenu dvoranu podržati naše mlade hokejaše.

Hrvatska sve svoje utakmice igra u večernjem terminu u 20:00 sati.

Raspored:

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox