13 izlagača na sajmu obrtništva u Münchenu

Na Međunarodnom obrtničkom sajmu u Münchenu (IHM 2011), koji se održava od 16. do 22. ožujka, predstavit će se i 13 hrvatskih obrtnika, od kojih njih deset nastupa po prvi put, izvijestili su iz Hrvatske obrtničke komore (HOK).

 

Na sajmu u Münchenu hrvatski obrtnici nastupaju 19. godinu za redom u organizaciji HOK-a. Na tom najvećem i najznačajnijem europskom sajmu obrtništva ove će se godine na štandu HOK-a predstaviti obrtnici koji se bave proizvodnjom namještaja i opreme od inoxa i drveta za uređenje interijera i eksterijera, proizvodnjom alata za obradu metala, drveta i drugih materijala, proizvodnjom strojeva i trgovinom strojevima za izradu beskonačnih žljebova i spajanje cijevi, proizvodnjom i plastifikacijom metalnih proizvoda, proizvodnjom nakita, itd.

Zanimanje posjetitelja i poslovnih partnera nastojat će privući i proizvođači specijaliziranih plastenika svih veličina i namjena, ručno rađenog ekskluzivnog tradicionalnog i mehaničkog pisaćeg pribora - suvenira iz Hrvatske (penkala, pera, tintarnice i dr.). Izlagači na HOK-ovom štandu na predstavit će se na 40 četvornih metara, a HOK će na štandu imati svoj komunikacijski prostor i središnji info-pult. Uz obrtnički dio sajma, na IHM-u se paralelno održavaju i izložbe "Vrt" i "Auto dani" (od 16. do 20. ožujka), dok se izložba "Metall München 2011" održava od 16. do 19. ožujka. (Hina/mš)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox