Berlitz Franchising Corporation za svoju četvrtu svjetsku konvenciju odabrao Zagreb

Berlitz, poznato ime diljem svijeta već preko 135 godina, ove godine ujedno slavi i 20 godišnjicu uspješnog razvoja franšiznog poslovanja.  
Berlitz Franchising Corporation (BFC), jedna od Berlitzovih kompanija, održat će svoju četvrtu konvenciju od 13. svibnja do 16. svibnja 2015.g. u Zagrebu. Konvencije se održavaju svake druge godine u najprestižnijim svjetskim metropolama. Očekuje se dolazak sudionika iz 68 Berlitz franšiznih jezičnih centara koji predstavljaju 26 država svijeta.
Ovogodišnja tema je: "Pogled u budućnost uz slavljenje 20 godina uspješnosti." Berlitz-ovi vlasnici franšize proslavit će 20 godina uspješnosti franšiznog poslovanja, ali i imati priliku podijeliti iskustva i najbolje primjere iz svoje prakse, te poslušati govore lokalnih i globalnih govornika, uključujući i gospodina Marka Harrisa, Predsjednika Uprave Berlitz Corporation.. Lideri Berlitza govorit će o međukulturalnoj kompetenciji i globalnom vodstvu, brendingu, marketingu ali i čuti sve o novim Berlitz proizvodima i uslugama, kao i o trendovima i poslovnim mogućnostima.

“Ova Berlitz konvencija vlasnicima franšize pruža priliku da ponovno prikupe snagu kao poslovni lideri, proslave svoje uspjehe i podijele svoja iskustva s prijateljima i kolegama," rekla je gospođa Ankica Kutle Beljan, vlasnica franšize zagrebačkog jezičnog centra Berlitz u Hrvatskoj. "Konvencija će pomoći pripremiti vlasnike franšize da u idućem desetljeću posluju najefikasnije što mogu."
“Diljem svijeta postoji jako malen broj tvrtki s takvom razinom predanosti za izvrsnost, prepoznavanje brenda i pozitivnog utjecaja na društvo kao što je Berlitz ima. Ali ne bi bili tu gdje smo danas bez naše obitelji vlasnika franšiza; bez poduzetnika koji su odlučili vjerovati u Berlitzov brend kako bi postigli svoje osobne i poslovne ciljeve," dodao je gospodin Rogelio Martinez, direktor globalnog razvitka franšiznog poslovanja za Berlitz.
“Oni koji su zainteresirani za mogućnosti franšiznog poslovanja mogu kontaktirati Berlitz za više informacija. Potencijalni polaznici mogu isprobati svjetski poznatu Berlitz metodu u Zagrebu ili u bilo kojoj od 550 Berlitz lokacija u više od 70 lokacija diljem svijeta," dodala je gospođa Kutle Beljan.
O Berlitz Franchising Korporaciji
Prepoznat kao vrhunski svjetski pružatelj usluga jezične poduke i međukulturalnih usluga, s više od 550 lokacija u više od 70 država, i s više od 40 milijuna klijenata diljem svijeta, Berlitz, dio Benesse kompanije, ima sjedište u Princetonu, u New Jerseyu. Berlitz ima 68 franšiznih jezičnih centara diljem svijeta.
Berlitz nudi opsežan portfelj jezičnih i kulturoloških usluga za pojedince (odrasle i djecu), tvrtke i za javni sektor, uključujući: jezičnu poduku, tečajeve o različitosti i inkluziji, komunikacijskim vještinama, mobilnosti, učinkovitom govorništvu, slušanju i pisanju, kao i testiranje i procjenu znanja, te prilagođena dinamična rješenja za kulturološku kompetentnost kroz razne platforme - osobno, putem interneta samostalno, prema vlastitom tempu, i putem interneta uživo, uz instruktora.
Za više informacija o mogućnostima franšiznog poslovanja diljem svijeta, posjetite našu web stranicu www.berlitz.com  (PS/SŠ)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox