Bolfan predstavio svoj prvi pjenušac Centurion

Zrelo i zdravo grožđe s Vinskog Vrha na prekrasnim zagorskim bregima Tomislav Bolfan pretvorio je u vrhunski pjenušac Centurion koji je predstavljen prošli tjedan.

Legenda o Centurionu stara je više od 16 stoljeća, a tu romantičnu priču o nastanku vina kojem su kumovale i vile, Tomislav Bolfan  je približio okupljenima. U ovaj pjenušac uloženo je mnogo truda, rada, ljubavi i volje. Centurion je nastao kao rezultat djelovanja tla, klime, stručnog znanja i podrumarskih tehnika. Centurion je već osvojio prisutne na  predstavljanju na kojem je cilj bio ovo vrhunsko piće približiti svim ljubiteljima dobre kapljice te razbiti mit kako je vrhunski pjenušac rezerviran samo za određene. Centurion će naći svoj put kako do stručnih poznavatelja vrhunskih vina, tako i do onih koji u vinu samo vole uživati, ali i do onih koji tek ulaze u svijet vinskih aroma i mirisa...

Izuzetno mi je drago što smo pjenušac Centurion, predstavili među dragim prijateljima i kolegam, i što smo, a to je najvažnije, naišli na odobravanje i pozitivne komentare. U Centurion su uložene godine rada, iskustva i ljubavi. Sretan sam što smo divnu priču o ovom pjenušcu približili širem broju ljudi i siguran sam da će oni prepoznati njegovu kvalitetu“, rekao je Bolfan.

Vesela atmosfera i dobra zabava na  predstavljanju Centuriona zagrijali su uzvanike u hladnoj zagrebačkoj večeri. Pjenušac će nas grijati i u vrijeme nadolazećih blagdana. Mnogi će se odlučiti svojim bližnjima darovati baš bocu ovog pića koje se u vrijeme veselja najviše konzumira. Centurion može biti pravi izbor koji će istinski obradovati sve ljubitelje pjenušavog vina. (PS/LP)

 

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox