Cammeo bivšim radnicima počeo prijetiti smrću?

Premda je nedavno vlasnica tvrtke Taxi Cammeo, Lile Minovska, demantirala da se prema svojim radnicima ponašaju izrabljivački i robovlasnički, javio se bivši radnik te tvrtke koji ne samo da tvrdi kako to nije istina, već mu zbog toga i prijete smrću, piše novilist.hr.

 

Bivši vozač tvrtke Cammeo, potaknut, kako tvrdi, izrabljivačkim odnosom prema radnicima i neisplatom plaća, u prosincu prošle godine napustio je tu tvrtku i osnovao internetsku stranicu na kojoj piše o poslovanju tvrtke i poziva sve njene bivše djelatnike da napišu istinu o radu u Cammeu.

Dotični M.K. izjavio je za novilist.hr da je 3. travnja primio poziv od sina direktorice Cammea, Vlade Minovskog, koji mu je prijetio smrću ako ne povuče internetsku stranicu. Prijavio je prijetnju policiji i sad čeka daljnji rasplet situacije.

Na internetskoj stranici piše da je samo na području grada Rijeke više od 50 bivših djelatnika Cammea spremno dati izjavu i potvrditi da su u Cammeu radili dnevno minimalno 12 sati pa na više (14, 18 sati) i to ne jedan dan već mjesecima. Zanima nas reakcija vlasnika ovaj put… (MJ)

 

Izvor: www.novilist.hr
Foto: www.taxi-cammeo.hr

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox