Cammeo Card: Uskoro će se u Taxi Cammeu voziti na bonove

Taxi Cammeo od 1. listopada u prodaju pušta Cammeo Card, prepaid karticu koju će korisnici moći nadoplatiti bonovima u iznosu od 50, 100 i 200 kuna, a koja će se moći kupiti na svim kioscima Tiska u Zagrebu, Rijeci, Osijeku i Puli. Radi se o jedinstvenoj usluzi na taksi tržištu zahvaljujući kojoj klijenti Taxi Cammea mogu ostvariti nekoliko značajnih pogodnosti.

Cijena same kartice iznosi 100 kuna, ali je taj isti iznos odmah raspoloživ za korištenje. Uz to, svi koji se registriraju na službenoj internetskoj stranici Taxi Cammea dobivaju dodatnih 20 kuna na raspolaganje. To nije i jedini bonus kojeg korisnici Cammeo kartice ostvaruju, jer za svaku nadoplatu na kioscima Tiska dobivaju i 10% nadoplaćenog iznosa gratis. Kupljeni se bon aktivira jednostavno, SMS porukom, a istom se može provjeriti i trenutno stanje na računu.

Osim bonus iznosa kojeg korisnici dobivaju na svojim Cammeo karticama i zbog kojeg će im usluga taksi prijevoza biti još povoljnija, ne treba zanemariti niti popratne pogodnosti ovog jedinstvenog proizvoda na taksi tržištu. Korisnici će tako imati potpunu kontrolu nad svojim troškovima prijevoza, kartica se može nadoplatiti na kioscima Tiska te je prenosiva što je posebice praktično jer ju može koristiti više osoba. Kartica je također iznimno korisna ukoliko se osoba zatekne bez novca, a hitno joj treba prijevoz. (ps/jk)

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox