Centar za management i savjetovanje - sada i autorizirani "prijatelj klijenata"

Izdavač časopisa Poslovni savjetnik i Udruga.hr dobio međunarodni certifikat

Centar za management i savjetovanje d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu prihvatio je i potpisao danas deklaraciju "ICERTIAS Customers' Friend" švicarske organizacije ICERTIAS - International Certification Association, i pristupio certifikacijskom programu ICERTIAS Customers' Friend (hrv. Prijatelj Kupaca). ICERTIAS - Customers' Friend certifikacijski program ima za cilj stimulirati proizvođače i davatelje usluga na što više standarde pružanja vrhunskog ukupnog korisničkog iskustva, kao i na što veću razinu kvalitete kada je riječ o cjelokupnoj korisničkoj "aftersales" podršci te visokokvalitetnog i prijateljskog odnosa sa klijentima. Nadalje, želja Customers' Friend programa je povećati transparentnost komunikacije između proizvođača i davatelja usluga te krajnjih konzumenata (potrošača), kao i poticati sve sudionike tržišta na što odgovornije ponašanje prema vlastitim zaposlenicima i prirodnom okolišu.

Tvrtke i organizacije koje se odluče pristupiti ICERTIAS - Customers' Friend certifikacijskom programu obvezuju se nastojati svojim potrošačima, kupcima, odnosno klijentima ponuditi proizvode i usluge prema najvišim kvalitativnim standardima uz najkonkurentniju moguću cijenu posebno obraćajući pozornost na cjelokupno korisničko iskustvo kao i na ukupno korisničku podršku nakon prodaje samog proizvoda odnosno usluge.

 

Javnost i potrošači na tržištu mogu prepoznati tvrtke i organizacije koje su članice ICERTIAS - Customers' Friend certifikacijskog programa time što one u svojoj promociji i/ili korporativnoj komunikaciji ističu ICERTIAS Declared Certified - Customers' Friend identifikacijski pečat, što će činiti i Centar za management i savjetovanje.

Dodatne informacije o ICERTIAS Customers' Friend programu, kao i kompletan tekst ICERTIAS Customers' Friend deklaracije možete naći na web stranici  www.prijateljkupaca.hr.


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox