COMBISu europsko zlato za cloud usluge za vertikalna tržišta

Vodeći pružatelj IT usluga u Hrvatskoj COMBIS za "ComCloud - Cloud delivery Platform" rješenje osvojio je prvu nagradu u kategoriji najbolje cloud usluge za vertikalna tržišta, na europskom svečanom finalu EuroCloud Awards, koje se održalo u srijedu navečer u Bukureštu u okviru EuroCloud Foruma 2016.

Također, COMBISova rješenja osvojila su još dvije nagrade. Riječ je o dva druga mjesta u kategorijama najbolje metode transformacije i najboljeg poslovnog utjecaja gdje je nagrađeno COMBISovo rješenje ComCloud Enterprise Application Store - Privatni oblak u Hrvatskoj pošti.

"Osvojiti nagrade u tako jakoj konkurenciji potvrda je da relevantna Cloud zajednica prepoznaje naš rad, da se naš velik trud vidi i uvažava, zbog čega sam izuzetno ponosan. ComCloud je jedno od najfleksibilnijih rješenja na tržištu u čije smo stvaranje uložili mnogo vremena i znanja. ComCloud odgovara na sve zahtjeve računarstva u oblaku omogućavajući bilo koju uslugu na bilo kojem uređaju, koristeći bilo koju mrežu te samim time pruža maksimalnu fleksibilnost, agilnost i elastičnost", rekao je Mladen Maras, tehnički direktor Sektora razvoja i integracije aplikativnih rješenja u COMBISu.

EuroCloud Europe organizira EuroCloud Award natjecanje u 22 europske države. Pobjednici nacionalnih natjecanja, poput COMBISa natjecali su se međusobno na europskoj razini za najbolju europsku Cloud uslugu u pet kategorija. Ove godine u finalu se našlo 30 europskih kompanija iz devet zemalja, a uz Hrvatsku to su Španjolska, Francuska, Luksemburg, Rumunjska, Slovenija, Slovačka, Turska i Ujedinjeno Kraljevstvo.

"EuroCloud Awards nagrade prepoznaju najbolje od najboljih u području Clouda i izuzetno mi je drago svjedočiti velikom uspjehu jedne hrvatske kompanije. Kvaliteta COMBISovih Cloud rješenja i usluga u kombinaciji s njihovom ekspertizom stvaraju dodatnu vrijednost za njihove korisnike, bez obzira na granice ili zahtjevnost pojedinog projekta, a to je karakteristika vrhunskog IT-a", izjavio je Krešimir Kristić, project group manager EuroCloud Awardsa.

Na nacionalnoj razini COMBIS je osvojio priznanja u svim nominiranim kategorijama - osvojio je prvu nagradu za najbolju Cloud uslugu za vertikalna tržišta, prvu nagradu za najbolje metode Cloud transformacije, drugu nagradu za najbolju Cloud uslugu za horizontalna tržišta te preporuke žirija za najbolji poslovni utjecaj isporukom Cloud usluga.

(PS/Z.R.)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox