DKV proširuje mogućnosti plaćanja cestarine u Bugarskoj

Od danas će klijenti tvrtke DKV troškove cestarine u Bugarskoj također moći podmiriti pomoću uređaja DKV BOX EUROPE.


Relacijske karte povezane s rutom i dalje će se moći jednostavno naručiti na internetu putem portala za narudžbe upravitelja za naplatu cestarine ili putem mobilne aplikacije. Također, podaci o klijentu, podaci o vozilu i često upotrebljavane rute dostupni su na korisničkom portalu tvrtke DKV. Uređaj DKV BOX EUROPE savršeno je rješenje u obliku jedne kutije za klijente koji voze kroz Bugarsku, bez obzira na to voze li rijetko ili redovito.

Tvrtka DKV u Bugarskoj već nudi naplatu cestarine u suradnji s državnim upraviteljem za naplatu cestarine. Ponosni smo na to što svojim klijentima možemo ponuditi daljnju mogućnost plaćanja bugarske cestarine pomoću uređaja DKV BOX EUROPE, rekao je Jérôme Lejeune, direktor Odjela cestarina tvrtke DKV.

Bugarska je nedavno uvela novi satelitski sustav naplate cestarine za sve autoceste i državne ceste. Cestarina se u Bugarskoj primjenjuje na sva vozila. Iznos cestarine razlikuje se ovisno o broju prijeđenih kilometara, klasi onečišćenja, broju osovina, masi vozila, kategoriji kamiona ili autobusa te kategoriji ceste. Bugarska se smatra važnom tranzitnom zemljom između Srednje Europe i Bliskog istoka. Nekoliko paneuropskih prometnih koridora prolazi tom balkanskom državom na Crnom moru.   PS/SŠ   

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox