Don't cry baby: Malaysia Airlines zabranila dojenčadi let prvim razredom

Malezijska zrakoplovna tvrtka Malaysia Airlines opravdala je svoju odluku o zabrani putovanja dojenčadi u prvom razredu svojih jet linera mnogobrojnim žalbama nezadovoljnih putnika kojima tijekmo višesatnih putovanja smeta njihov glasan plač.

 

Ne primamo više sasvim malu djecu u prvu klasu, bez obzira je li riječ o djeci čija je karta plaćena za mjesto na sjedalu ili u krilu roditelja. Moguće je da ćemo izgubiti određeni broj putnika, no dosad smo primili brojne žalbe, osobito od putnika koji bi tijekom višesatnog leta željeli nesmetano spavati - objasnio je direktor nacionalne zrakoplovne tvrtke Tengku Azmil Zahrudin u poruci objavljenoj na Twitteru.

Azmil je odgovorio na kritike putnika objavljene na internetskim stranicama, nakon objave malezijske nacionalne tvrtke da će dojenčad biti nepoželjna u prvom razredu Airbusa A380 kojima će se upotpuniti flota tvrtke tijekom 2012.

Tvrtka će nastojati održati svoju reputaciju jednog od najkvalitetnijih svjetskih zrakoplovnih prijevoznika, zbog čega je već povukla opremu za bebe iz prvog razreda Boeinga 747 koji lete na relacijama prema Europi i Australiji. Dojenčad će smjeti putovati s roditeljima u preostalim razredima Malaysia Airlinesa. Ljudi u tim razredima mogu spavati uz dječji plač:). (Hina/MJ)

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox