Germanwings uvodi novu liniju iz Kölna prema Rijeci

Njemački niskotarifni zrakoplovni prijevoznik Germanwings od ožujka će proširiti ponudu letova iz Hrvatske prema Njemačkoj uvođenjem linije iz Zračne luke Rijeka prema Kölnu.

Tako će putnici iz Rijeke moći, tri puta tjedno, počevši s 27. ožujkom, letjeti novom linijom prema njemačkom poslovnom i turističkom središtu Kölnu, kamo će stići za tek nešto više od sat i pol.

I dok će letovi utorkom iz zračne luke Rijeka kretati ujutro (točnije u 09:25 sati), oni četvrtkom i subotom pogodovat će putnicima koji biraju kasnije letove (četvrtak 12:55 sati, subota 16:55 sati). Rijeka, kao jedno od važnijih poslovnih središta u Hrvatskoj, logična je nova domaća destinacija u Germanwingsovoj ponudi, nakon Zagreba i Splita, s obzirom na orijentiranost prema poslovnim korisnicima i letovima prema europskim poslovnim središtima. 

Ova je nova linija dodatno obogatila ponudu Germanwingsovih letova iz Hrvatske prema Njemačkoj, Rijeka je šesti  hrvatski grad koji se ističe u ljetnom rasporedu letenja u 2012. godini, uz Zagreb, Split, Zadar, Dubrovnik i Pulu. 

Germanwings je svojim putnicima pripremio još jedno iznenađenje – od srijede 11. siječnja (u 12 sati) do nedjelje 15. siječnja (u 23:59 sati) na svojoj će internetskoj stranici ponuditi čak 2 milijuna avionskih karata za sve destinacije u ponudi i letove u periodu od 21. siječnja do 27. listopada ove godine, počevši s cijenom od 29,99 EUR. Dio je to rođendanske proslave Germanwingsa, koji slavi svoj deseti rođendan u listopadu, do kad će putnicima svaki mjesec nuditi posebne ponude putem prigodne stranice www.germanwings.com/geburtstag. (PS/JK)

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox