Hrvatski obrtnici na Međunarodnom gospodarskom sajmu u Mostaru

Hrvatska obrtnička komora (HOK) četvrtu godinu za redom organizira zajednički nastup hrvatskih obrtnika i prezentaciju komore na Međunarodnom gospodarskom sajmu u Mostaru, koji se održava od 5. do 9. travnja, a na kojem će se predstaviti i 22 hrvatska obrtnika.

Na 32 četvorna metra izložbene površine predstavit će se 22 hrvatska obrtnika, od kojih 11 prvi put, izvijestili su iz HOK-a.

Ove će se godine na štandu HOK-a predstaviti obrtnici koji se bave strojnom obradom metala, proizvodnjom opreme za poljoprivredu, građevinske opreme, proizvodnjom plastičnih i PVC elektroormarića, proizvodnjom proizvoda od lima, opreme za ugostiteljstvo, preradom plastičnih masa, obradom drveta, tekstilnom proizvodnjom, kao i obrtnici koji se bave izradom suvenira, turizmom i tradicijskim obrtima.

U suradnji s Obrtničkom komorom Međimurske županije i Turističkom zajednicom Međimurske županije i ove će se godine predstaviti obrtnički i turistički potencijali te najsjevernije hrvatske županije.

Također, Udruženje obrtnika Šibenik, u suradnji s Hrvatskom obrtničkom komorom, ove godine po prvi put organizira prezentaciju tradicijskih obrta i proizvođača suvenira s područja Šibensko-kninske županije.

Prošle godine na Međunarodnom gospodarskom sajmu u Mostaru predstavila su se 704 izlagača iz 40 zemalja, a obišlo ga je oko 60 tisuća posjetitelja. (Hina/jk)

Foto: www.mostarski-sajam.com

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox