Kosor prozvala medije zbog svrstavanja na stranu Kukuriku koalicije

Predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor na večerašnjem je predizbornom skupu na Bundeku, na kojem je predstavila kandidate za I. izbornu jedinicu, prozvala hrvatske medije koji su se, kako je kazala, u predizbornoj kampanji svrstali na stranu Kukuriku koalicije.

 

Nema objede ni laži koju nam nisu uputili, osobito hrvatski mediji koji su se svrstali na stranu Kukuriku koalicije, onih koji žele ne samo da HDZ izgubi izbore već da HDZ nestane s političke scene - rekla je Kosor, poručivši da im HDZ to neće dozvoliti.

Predsjedniku Republike Ivi Josipoviću zamjerila je što "nije pristao na vladin prijedlog, zbog čega već nekoliko mjeseci nemamo veleposlanika u SAD-u". To je, kazala je, zato što je predsjednik poslušao zahtjev Zorana Milanovića koji je rekao da ne treba birati veleposlanike jer će ih on birati.

E neće ih on birati, već ćemo časne i čestite ljude koji će predstavljati Hrvatsku birati mi u dogovoru s gospodinom predsjednikom - poručila je. Kosor je ponovila i kako je njezina stranka podnijela najveći teret u borbi protiv korupcije dodavši da ta borba neće stati dok ne prođe "Tunel Učku i dođe do Zagrebačkog holdinga". (Hina)

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox