Ljubimci sportskih automobila došli su na svoje

 Audi je svoj sportski automobil visokih performansi R8 učinio još atraktivnijim i dinamičnijim. R8 V10 plus novi je top model u seriji, s potpuno novim S tronic mjenjačem sa 7 brzina. LED prednja svjetla i novi stražnji pokazivači smjera novog dinamičnijeg izgleda u osnovnoj su opremi na svim izvedbama.

4,44 metra dugačak, 1,90 metara širok i samo 1,25 visok (Spyder:1,24 metra) –Audi R8, razvijen i proizveden od strane tvrtke quattro GmbH, čvrsto stoji na cesti, spreman da zadivi. Novi detalji čine njegov dizajn još privlačnijim.

 

Jednodijelna prednja rešetka s nakošenim gornjim kutovima obojana je u crnu boju visokog sjaja i ima vodoravne kromirane umetke na izvedbama V10. Odbojnik je također novi, a uvodnici zraka imaju tri poprečne prečke. Audi u dodatnoj opremi nudi i prednji razdjelnik od plastike pojačane karbonskim vlaknima (CFRP). Razdjelnik je u osnovnoj opremi na novom modelu R8 V10 plus.

 

LED prednja svjetla s novom tehnologijom sada su u osnovnoj opremi na svim izvedbama modela Audi R8. Svjetlosno emitirajuće diode za duga i kratka svjetla sada su postavljene iznad i ispod dnevnog svjetla u obliku trake, koja sada imaju posebnu ulogu i služe i kao pokazivači smjera.

 

LED svjetla dominiraju stražnjim krajem modela Audi R8. Jedna od inovacija iz tvrtke Audi je pokazivač smjera dinamičkog izgleda na donjem rubu svjetala – osvjetljava se uvijek prema van, u smjeru u kojem vozač želi skrenuti. Iznad područja u crnoj boji visokog sjaja, između ventilacijskih otvora, nalazi se nova oznaka – slovo "R" djelomično počiva na crvenom dijamantu, karakterističnoj oznaci za Audi Sport.

Audi model R8 nudi u dvije boje karoserije, bijeloj Ibis i Brilliant crvenoj, u četiri metalik nijanse i pet nijansi s efektom perla / kristal. Za model R8 V10 plus je kao ekskluzivna značajka dostupna mat boja.

Kao i kod trkaćih automobila, aerodinamika modela  Audi R8 optimizirana je za što bolje performanse.

 

 

(PS/sh)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox