Logitech predstavlja Multi-Touch Lapdesk

Kako biste mogli udobno pretražiti internetski sadržaj i ujedno držati prijenosno računalo u svom krilu, Logitech prezentira Logitech Touch Lapdesk N600. Ovo postolje za prijenosna računala ima veliku dodirnu podlogu čime se označavanje, listanje i klizanje po stranicama na webu čini tako jednostavnim.

 

Vidjeli smo da ljudi koriste svašta, od jastuka do kućnih ljubimaca, kako bi se zaštitili od vrućine koju proizvode njihova prijenosna računala - izjavio je Denis Pavillard, potpredsjednik za produkt marketing dodataka za prijenosna računala. Naši lapdeskovi su izrazito učinkoviti, a uz dodanu multi-touch površinu sada ostvarujete mogućnost za još jednostavnijim pregledavanjem omiljenog web sadržaja. Pri tome nije potrebno imati ostale dodatke za prijenosna računala - dodaje.

Logitech Touch Lapdesk N600 ima 5-inčni touchpad na izvlačenje koji na sebi sadrži multi-touch navigaciju. Sa samo jednim prstom pomičete pokazivač smjera, klizite po stranici koristeći dva prsta, a tri prsta koristite za pregledavanje fotografija i listanje stranica.

Višestruko slojevita zaštita na ovom lapdesku će vas štiti od pregrijavanja računala tako da se u potpunosti možete opustiti i surfati na webu. S druge strane, površina lapdeska sprječava pomicanje prijenosnog računala čime ste sigurni da neće pasti. Da biste započeli s radom dovoljno je da maleni Logitechov Unifying prijamnik priključite na USB ulaz te pokrenete navigaciju. Za još veću udobnost, Logitechov novi lapdesk ima baterije u trajanju od šest mjeseci.

Cijena i dostupnost

Logitech Touch Lapdesk N600 se očekuje diljem Europe u lipnju po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 519,00 kuna. (PS/MJ)

 

 

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox