MÜLLER napokon u najvećem shopping centru u hrvatskoj metropoli

Njemački trgovački lanac Müller 27. rujna 2018. godine otvara novu poslovnicu u Arena Centru u Zagrebu. Dugoočekivani dolazak Müllera u najveći shopping centar u hrvatski metropoli dio je i ekspanzije Müllera na hrvatskom tržištu kao i projekta proširenja Arena Centra.


Müller ima bogatu ponudu visokokvalitetnih proizvoda, kao i poznatih stranih i domaćih brendova po najpovoljnijim cijenama, čime je postao prepoznatljiv na domaćem tržištu. 

“Otvorenjem Müllera u najvećem shopping centru u hrvatskoj u metropoli, u Arena Centru dodatno  jačamo pozicioniranje na tržištu glavnog grada, kao i regije te nastavljamo ekspanziju na tržištu Hrvatske,  koje još uvijek ima veliki potencijal. Vjerujemo da će građani Zagreba, ali i šire biti izuzetno zadovoljni otvorenjem poslovnice upravo u Arena Centru te da će upravo naš vrhunski asortiman dodatno upotpuniti široku shopping ponudu Arena Centra i privući dodatne posjetitelje“, izjavio je g. Arsim Aliu voditelj prodaje Müllera za Hrvatsku i Austriju.    

Trgovina Müller u Arena Centru prostire se na cca 1800m2 , a zapošljava  preko 50  djelatnika.  U ponudi ove poslovnice možete pronaći veliki izbor visokokvalitetnih proizvoda s odjela  drogerije, parfumerije, čarapa  i modnih dodataka, papirnice i igračaka. Preglednost asortimana, besplatno savjetovanje te uslužnost i stručnost osoblja zasigurno će svakom kupcu olakšati pronalazak željenog proizvoda u novoj poslovnici.

 „Ulazak Müllera dio je strateškog razvoja Arena Centra kao vodeće shopping destinacije u Zagrebu i regiji koji se temelji na osluškivanju interesa i želja naših posjetitelja čije nam je zadovoljstvo i vjernost na prvom mjestu.  Trgovina Müller otvorena je u sklopu proširenja Arena Centra kojom se i do sada najveći trgovački centar u hrvatskoj metropoli proširuje za dodatnih 6.000 m2. Sljedeće godine u planu je otvaranje i retail parka na 8.000 m2 prodajne površine čime će se dodatno osnažiti cijela shopping destinacija.“ rekao je Tomislav Dekalić, asset manager za Hrvatsku i Srbiju tvrtke Nepi Rockcastle koja upravlja Arena Centrom.

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox