Načelnik Primoštena Stipe Petrina šibenskog suca počastio dopisom punim psovki

Načelnik općine Primošten Stipe Petrina poslao je službeni dopis predsjedniku Općinskog suda u Šibeniku Ljudevitu Zoričiću u kojem je uz pregršt psovki objasnio što misli o stanju u domaćem pravosuđu, piše Večernji list.

Petrina je dopis poslao i sudskom ovršitelju Florijanu Paviću, zapisničarki suda, predsjedniku Županijskog suda u Šibeniku Saniboru Vuletinu, predsjedniku Vrhovnog suda RH Branku Horvatinu te medijima.

Zamislite se u kakvo sam stanje uma doveden kad sam se odlučio na slanje ovakvog pisma. Kap koja je prelila čašu bio je zadnji slučaj priključivanja bespravno sagrađene kuće investitora Branka Smoljića na vodovodnu mrežu uz policijsku zaštitu, rekao je Petrina o motivima za slanje ovog pisma. 

Petrina dodaje da se godinama spori sa sucima i mnogim drugima jer upozorava na to da su šibenski općinski i županijski sud centri organiziranog kriminala.

Petrinu su nedavno priveli i policajci jer je vrijeđao njih i sudske ovršitelje kad su došli priključiti bespravno sagrađenu kuću investitora Branka Smoljića na vodovodnu mrežu. Petrina je negodovao što su radovi odobreni, iako njegova općina nije dala suglasnost za njih. (jk)

 

 

 

Izvor: Večernji list, 19. travnja 2012.
Foto:  Hrvoje Jelavic/PIXSELL

 

 


 

 

 


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox