Najlakši put do Europe - već od 129 eura!

Kako biste novu godinu započeli na najbolji način, prihvatite nove izazove i otputujte u najljepše europske gradove. Croatia Airlines pripremio je za vas posebnu ponudu vrlo povoljnih povratnih aviokarata za najatraktivnija turistička odredišta. U ponudi su letovi koji će vam omogućiti najbržu i najugodniju prometnu povezanost s gradovima Europe. Stoga odaberite omiljeno odredište i uživajte u njegovim znamenitostima i osobitostima.

Iz Zagreba možete otputovati u Amsterdam, Beč, Bruxelles, Frankfurt, Kopenhagen, London, München, Pariz, Prištinu, Rim, Sarajevo, Skoplje ili Zürich već od 129 eura.

Po istoj povoljnoj cijeni možete poletjeti i iz Splita u Frankfurt, München ili Rim te iz Dubrovnika u Rim. Cijena od 129 eura odnosi se na povratne aviokarte za međunarodne direktne letove.

Iz Dubrovnika, Pule, Splita i Zadra, preko Zagreba, već od 149 eura za povratnu aviokartu, možete otputovati u Amsterdam, Beč, Bruxelles, Frankfurt, Kopenhagen, London, München, Pariz, Rim, Sarajevo ili Zürich.

Međunarodne povratne aviokarte po promotivnim cijenama možete kupiti od 20. do 24. siječnja, a putovanje realizirati tijekom godine, do 10. prosinca. Broj karata po promotivnim cijenama ograničen je.

Cijene se odnose na karte kupljene preko internetskih stranica tvrtke i uključuju pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje karte (TSC). Za karte kupljene na ostalim prodajnim mjestima Croatia Airlinesa naplaćuje se dodatna naknada. Više informacija o ponudi i uvjetima putovanja možete pronaći na www.croatiaairlines.hr i m.croatiaairlines.hr, dobiti u Kontakt centru (tel. 062 500 505 i 01 6676 555), te u svim poslovnicama Croatia Airlinesa.

Croatia Airlines - više od udobna leta!

 


Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox