NIVEA pure&natural action dezodorans koji u potpunosti poštuje prirodne procese kože

NIVEA predstavlja pure&natural action - dezodorans za žene koje za njegu izaštitu žele koristiti prirodan proizvod. Njegova blaga i djelotvorna formula pruža 100% zaštitu zahvaljujući inovativnom sastojku bioflorinu, koji je u potpunosti identičan onome u prirodi i iznimno učinkovit protiv bakterija koje uzrokuju neugodan tjelesni miris.

 

Danas mnogo žena preferira prirodne proizvode za svakodnevnu njegu, koji ne sadrže aluminijske soli,konzervanse i umjetne boje, a dezodoransi sa sastojcima prirodnog porijekla posebno su im važni. U skladu s njihovim potrebama, NIVEA je razvila pure&natural action, prvi dezodorans koji poštuje prirodna svojstva kože, ne začepljuje pore i omogućuje joj da prirodno diše. Njegova djelotvorna i blaga formula u potpunosti je bez aluminijskih soli, a sadrži bioflorin - aktivan antibakterijski sastojak protiv neugodnih tjelesnih mirisa, porijeklom iz tropskih regija Brazila.

NIVEA-in istraži vački tim stvorio je identičnu repliku prirodnog bioflorina, a Beiersdorf je postao prva i jedinakozmetička tvrtka koja je takav antibakterijski sastojak uključila u formulu dezodoransa - za prirodnu zaštitu, u potpunosti bez aluminijskih soli.

 

Može i bez aluminija

 

Znoj je tekućina bez mirisa, ali bakterije na tijelu metaboliziraju određene njegove komponente (lipidi, proteini) i nastaje neugodan miris. Na jednom kvadratnom centimetru kože živi i do milijun bakterija, a posebno mnogo ih ima na području ispod ruku. Zahvaljujući iznimnoj anti-bakterijskoj učinkovitosti, bioflorin minimizira te bakterije, spriječava nastajanje neugodnog mirisa te pruža 24-satnu zaštitu.

Velik broj potrošača, uz zaštitu od neugodnih mirisa, želi i zaštitu od prekomjerne perspiracije. Jedini trenutno dostupni djelotvorni anti-perspirantni aktivni sastojci su aluminijske soli koje se koriste kao aktivan sastojak za sprečavanje prekomjernog znojenja više od 100 godina, a u tom su se razdoblju pokazali kao siguran sastojak. Zbog toga većina proizvoda u NIVEA asortimanu sadrži aluminijske soli, kako bi učinkovito pružali zaštitu od prekomjernog znojenja.

Za one potrošače kojima nije potrebna anti-perspirantna zaštita, a žele prirodnu njegu protiv neugodnih mirisa bez aluminjskih soli, NIVEA sada u ponudi ima i pure&natural action dezodoranse sa bioflorinom. NIVEA Pure&Natural dezodoransi dostupni su u spreju, roll-onu i stiku, u dva mirisa: NIVEA pure&natural action jasmin - za žene koje vole elegantne, cvjetne i voćne mirise.

 

Cijene: Sprej jasmin (150ml): 23,00 kn

Roll-on jasmin (50ml): 23,00 kn

Stik jasmin (40ml): 23,00 kn

 Sprej lotus (150ml): 23,00 kn

Roll-on lotus (50ml): 23,00 kn

Stik lotus (40ml): 23,00 kn

 

(PS/MJ)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox